fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Per a Gabarda (C’s) el portal de transparència és “una altra cortina de fum més”

Per a Gabarda (C’s) el portal de transparència és “una altra cortina de fum més”

La portaveu de C’s de Castelló critica que “no es pot accedir als expedients i les mesures d’obertura de dades han de ser útils i no cercar el titular “

La portaveu de Ciutadans (C’s) a Castelló, Cristina Gabarda, ha afirmat que “el portal de transparència de l’Ajuntament és una altra cortina de fum més de l’equip de Govern ja que no es pot accedir als expedients de forma electrònica”. La líder local ha manifestat que “en altres institucions s’està substituint el paper pels expedients electrònics als quals tenen accés tots els partits”.

Així mateix, Gabarda ha assenyalat que “no es pot abanderar la transparència i després anar per darrere d’altres institucions i privar de l’accés als expedients als grups de l’oposició”. La portaveu de C’s ha incidit que “l’equip de Govern cerca més el titular en premsa que realment canviar el funcionament del Consistori”. En aquest sentit, Gabarda ha advocat “perquè tots els partits tenen accés de forma electrònica als assumptes que es tracten en les comissions i que els ciutadans puguen accedir a tota la informació de l’Ajuntament de Castelló sense incomplir la Llei de Protecció de Dades”, ha sentenciat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.