fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament porta a les platges de la localitat la campanya de dinamitzaci贸 #Castell贸h!

L’ajuntament porta a les platges de la localitat la campanya de dinamitzaci贸 #Castell贸h!

S’han col路locat sis nous t貌tems que arrepleguen tota la programaci贸 d’activitats d’oci que se celebren durant l’estiu.

L’Ajuntament de Castell贸 ha organitzat per a aquest estiu una nova acci贸 de promoci贸 de la campanya de dinamitzaci贸 comercial, gastron貌mica i cultural #Castell贸h!, que sorgeix de fusionar el nom de la ciutat amb l’exclamaci贸 oh!.

En aquesta ocasi贸, s’han instal路lat quatre t貌tems, de dos metres d’alt per tres d’ample, en les platges del Pinar, Serradal i Gurug煤, a m茅s de dos suports en el passeig Buenavista del Grau i en la pla莽a Na Violant. Les intervencions urbanes estan decorades amb motius mariners i en les mateixes es pot veure en grans lletres el lema de la campanya i un resum de la programaci贸 municipal d’oci que han organitzat les diferents regidories per als mesos de juliol, agost i setembre.

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat la import脿ncia d’aquesta actuaci贸, ja que d贸na visibilitat a la completa programaci贸 cultural i d’oci que ha preparat Ajuntament de Castell贸 enguany, “s’ha duplicat l’oferta d’activitats organitzades dins de la programaci贸 estival en les platges del Pinar Gurug煤 i Serradal aix铆 com altres punts del litoral com el Planetari o el Moll de Costa. Turistes i ve茂ns poden gaudir de 80 activitats diferents que inclouen novetats com un cicle de concerts en el nou escenari de la platja del Gurug煤, la Escola d’Estiu al Planetari o activitats ambientals en el Serradal”.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Amparo Marco, ha apuntat que aquesta gran varietat d’activitats culturals, esportives i d’animaci贸 infantil contribueix a “dinamitzar el litoral i al fet que els ve茂ns i ve茂nes gaudisquen encara m茅s de les platges”. Marco ha recordat que, aquest tipus d’accions, s’emmarquen en el comprom铆s del Govern Local de “treballar per a desenvolupar i explotar la nostra capacitat tur铆stica, la gran assignatura pendent de Castell贸. Necessitem establir el nostre propi model de destinaci贸 tur铆stica posant en valor les nostres platges, els nostres recursos naturals, la nostra gastronomia i la nostra activitat cultural, esportiva i d’oci”.

Cal recordar que aquesta campanya de dinamitzaci贸 es va llan莽ar per primera vegada el passat mes de maig i va tenir molt bon acolliment entre la ciutadania per la seua creativitat i originalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.