fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora inicia la venda solid脿ria del Llibre de les Festes del Crist 2016

L’Alcora inicia la venda solid脿ria del Llibre de les Festes del Crist 2016

Es pot adquirir per 2 euros a l’Ajuntament i els establiments habituals. La recaptaci贸 anir脿 destinada 铆ntegrament a C脿ritas l’Alcora.

El Llibre de les Festes del Crist 2016 ha arribat avui a l’Alcora. Aquest mat铆 s’ha presentat a l’Ajuntament, en un acte que ha comptat amb la pres猫ncia dels representants del govern municipal, la reina i dames de la Cort d’Honor 2016 i el Cronista Oficial de la Vila, Jos茅 Manuel Puchol, coordinador del llibre.

El regidor de Festes, Sergio Pej贸, ha posat de rellev脿ncia el 鈥済ran treball鈥 que 鈥渦n any m茅s鈥 ha realitzat el Cronista com a coordinador del Llibre de Festes. Cal destacar que 鈥渏a s贸n 13 les edicions que Puchol coordina de forma brillant i desinteressada鈥.

El llibre t茅 un preu simb貌lic de 2 euros i la recaptaci贸 anir脿 destinada 铆ntegrament a C脿ritas l’Alcora 鈥減er tal de recolzar la important i necess脿ria labor que aquesta organitzaci贸 duu a terme鈥.

Totes aquelles persones interessades a adquirir-ho, poden dirigir-se a l’Ajuntament o als seg眉ents establiments del municipi: Drogueria Tere Puerto, Papereria Arlequ铆n, Pili Sanchis, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Amparo, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila i Estanc Gloria. Pej贸 ha volgut agrair la 鈥渄esinteressada鈥 col路laboraci贸 d’aquests comer莽os alcorins.

Enguany s’han editat 3.100 exemplars i s’ha augmentat el nombre de p脿gines, comptant cada exemplar amb 168 p脿gines.

A m茅s de per el seu vessant solidari, el Llibre de Festes de l’Alcora es distingeix per la seua 鈥渆xcel路lent qualitat鈥, conjunci贸 d’un atractiu disseny i un elevat nombre de col路laboracions de gran inter猫s: treballs literaris, hist貌rics, po猫tics, costumistes, d’humor, cuidades fotografies i il路lustracions, etc., a m茅s del complet programa festiu.

Entre altres treballs, destaquen 鈥溍歭times donacions al Museu鈥 d’Eladi Grangel, 鈥淟a recuperaci贸n de la Real F谩brica鈥 de Joaqu铆n Cabrera, 鈥淎raia en el record鈥, de Francesc Escorihuela, 鈥淏odas de Oro de la Pista Jard铆n鈥, de Jos茅 Manuel Puchol, i 鈥淒ivisiones judiciales en el entorno de l’Alcora鈥 de Vicente Sancho.

Aix铆 mateix, proporcionen distinci贸 al Llibre les p脿gines -que inclouen entrevistes i fotografies- dedicades a la reina de les Festes del Crist 2016, Neus Bartoll, i les dames que conformen la Cort d’Honor: Ester Mor, 脕ngela Pintor, Mar Robres, Ana Tom谩s, Ana Gasch, Carla Lliber贸s i Andrea Sansano. Cal ressaltar, com explica el Cronista Oficial de la Vila, que 鈥減er trobar tan nodrida representaci贸 com tenim enguany (reina i 7 dames), cal remuntar-se a l’any 2005. Aquest any la Cort d’Honor va estar integrada per la reina, Luc铆a Pallar茅s, i 8 dames d’honor鈥.

Per finalitzar l’acte de presentaci贸, Pej贸 i Puchol han donat les gr脿cies a 鈥渓es moltes persones que, d’una manera o una altra, han col路laborat en l’elaboraci贸 d’aquest magn铆fic document, que passar脿 a engrossir la col路lecci贸 dels molts ve茂ns i ve茂nes que guarden com a aut猫ntiques joies els Llibres de les Festes del Crist de l’Alcora鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.