fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Eliana celebrarà la Fira de la Infància este diumenge

L’Eliana celebrarà la Fira de la Infància este diumenge

L’Ajuntament ha programat també per al dissabte 20, Dia Internacional de la Infància, l’obra de teatre familiar ‘Peregrinos’.

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat per al pròxim diumenge, 21 de novembre, la Fira de la Infància, que acollirà al parc de la Pineda una variada oferta d’activitats dirigides especialment a les i els més menuts de la localitat.

La jornada festiva se celebrarà en el passeig Secondo Baldín, des de les 10.30 hores, i comptarà amb diversos tallers creatius i educatius. Alguns d’ells estaran centrats en la figura del cineasta Luis García Berlanga, en el centenari de la seua mort, i entre l’oferta els xiquets i xiquetes podran gaudir també d’una gimcana teatral a càrrec d’APLAE i un taller de conscienciació i solidaritat de la mà de l’ElianaVol. A les 11.30 hores tindrà lloc el contacontes ‘El cofre de la igualtat’, dins del programa d’activitats que està duent a terme l’Ajuntament amb motiu de la celebració del 25N i amb l’objectiu de conscienciar als i les més menudes sobre la igualtat de gènere.

A continuació, a les 12.30 hores, tindrà lloc l’actuació musical ‘Un planeta millor’, a càrrec del grup de música familiar en valencià Trobadorets. Una actuació interactiva, on coneixeran conceptes com el canvi climàtic, l’economia circular, els productes de proximitat, el transport col·lectiu o el respecte per la naturalesa, en un espectacle que ajudarà els xiquets i xiquetes a interioritzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Durant tot el matí les persones participants podran gaudir, a més, de diferents espais com a jocs de carrer, photocalls, risoteràpia o creativitat lliure.

Les celebracions entorn del Dia Internacional de la Infància, no obstant això, iniciaran aquest divendres 19 amb la constitució oficial del Consell de Xiquetes i Xiquets, al Centre Sociocultural. Per part seua, el dissabte 20, Dia Internacional de la Infància, l’Auditori Municipal acollirà l’actuació de teatre audiovisual dirigida al públic familiar ‘Peregrinos’. L’entrades per a l’esdeveniment estan ja disponibles a elientrada.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.