fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les prediccions de Nostradamus per a 2016

Les prediccions de Nostradamus per a 2016

Les prediccions del fam贸s astr貌nom per a l’any que comen莽a.

De 2015 ja no queda gens, i 茅s per a莽貌 que les prediccions per al 2016 no es van fer esperar. Desenes de teories ja comencen a circular en xarxes socials, per貌 entre terror i conspiraci贸 els pron貌stics de Nostradamus algunes vegades han ressaltat per la seua exactitud.

Veja tamb茅: Construcci贸 d’un temple d’adoraci贸 al diable desperta el temor en sendera colombiana

En els seus presagis, encara que no de manera expl铆cita, augura bastants calamitats per al 2016, veja-les a continuaci贸:

Guerra Mundial amb armes nuclears: un conflicte que podria durar 27 anys 茅s un dels pron貌stics m茅s impactants per al pr貌xim any. Un ca貌tic escenari que segons el profeta iniciar脿 en 2016.

Acostament d’un objecte espacial: segons Nostradamus la guerra succeiria paral路lelament a l’aproximaci贸 d’un objecte espacial a la Terra, un fet que tindria greus repercussions al medi ambient.

Erupci贸 del volc脿 Vesubi: L’erupci贸 del volc脿 Vesubi, un cr脿ter actiu situat a prop a N脿pols, It脿lia, causaria una trag猫dia sense precedents. L’erupci贸 que desencadenaria a m茅s una s猫rie de terratr猫mols que cobrarien les vides de milers de persones.

Mort dels rics: alguna cosa que segons experts est脿 relacionat amb la crisi econ貌mica mundial, una predicci贸 que practicant ja 茅s realitat si es t茅 en compte les fortes afectacions que van tenir diferents monedes al voltant del globus durant el 2015.

Augment en les temperatures: “Els reis roben els boscos, el cel s’obrir脿, els camps seran cremats per la calor”, 茅s la frase amb la qual Nostradamus sentencia al fet que durant 2016 els problemes ambientals incrementaran posant en risc la vida de l’home.

Avan莽os cient铆fics: per貌 no totes les prediccions s贸n negatives, ja que tamb茅 es prediu que durant 2016 la humanitat descobrir脿 una manera per a augmentar l’esperan莽a de vida de les persones, una clau cap a la immortalitat?

Fals o no, potser sempre existiran aquells que prefereixen estar preparats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.