fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’IES Gilabert de Centelles guanya el III campionat de scrabble en valenci脿 de Nules

L’IES Gilabert de Centelles guanya el III campionat de scrabble en valenci脿 de Nules

El Director General de Pol铆tica Ling眉铆stica vol traslladar el campionat a totes les comarques valencianes.

L’IES Gilabert de Centelles de Nules ha guanyat la tercera edici贸 del Campionat de Scrabble en Valenci脿 de les Comarques de Castell贸 celebrat a Nules, al resultar guanyadors del primer premi de primer cicle de l’ESO i del primer premi de segon cicle amb les parelles d’alumnes formades per Carla N煤帽ez i Mar铆a Miralles, i Jos茅 Meseguer i Josep Mart铆.

En la categoria de primer cicle el segon classificat tamb茅 ha sigut l’IES Gilabert de Centelles i el tercer guardonat l’IES Broch i Llop de Vila-real. A m茅s, tamb茅 l’IES Gilabert de Centelles ha aconseguit el segon i el tercer premi de la categoria de segon cicle.

Per tercer any consecutiu Nules ha sigut la poblaci贸 elegida per a acollir el Campionat de Scrabble en Valenci脿 de les Comarques de Castell贸 que organitza el Club Scrabble Castell贸 Comarques i que en aquesta edici贸 ha comptat amb la pres猫ncia del Director General de Pol铆tica Ling眉铆stica, Rub茅n Trenzano, qui ha manifestat l’intenci贸 de la Conselleria d’Educaci贸 de traslladar aquest tipus de campionats a la resta de comarques del territori valenci脿.

En el campionat han participat m茅s de 200 alumnes dels dos cicles de l’ESO de diferents instituts de Secund脿ria de les comarques de Castell贸. En concret han participat alumnes de l’IES de la Vall d’Alba, de l’IES Benassal, dels IES Porcar i Matilde Salvador de Castell贸, de l’IES 脕lvaro Salvador d’Almassora, de l’IES Broch i Llop de Vila-real, de l’IES Jaume I de Borriana, de l’IES Benigasl贸 de la Vall d’Uix贸, de l’IES Almenara, de l’IES el Prat de Torreblanca i de l’IES Gilabert de Centelles de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.