fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mobilitat amplia al 31 de gener el periode per a renovar les targetes verdes d’estacionament

Mobilitat amplia al 31 de gener el periode per a renovar les targetes verdes d’estacionament

La Regidoria estableix criteris objectius per a garantir l’acc茅s a les targetes als residents, comerciants i ve茂ns en lloguer.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria de Mobilitat, ha decidit ampliar fins al 31 de gener el periode per a poder renovar les targetes d’estacionament en zona verda despr茅s d’establir els criteris objectius per a autoritzar la concessi贸, “criteris que garanteixen l’acc茅s a residents, comerciants, ve茂ns en lloguer i tamb茅 a familiars de persones depenents residents en habitatges en zona verda o blava”, segons ha subratllat el regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸.

A m茅s, s’ha rem猫s una carta als usuaris en la qual es detallen els criteris que s’han establit per a renovar aquestes targetes que autoritzen l’aparcament en zones blaves. El regidor de Mobilitat ha recordat que “l’anterior govern havia concedit 3.000 targetes per sobre de les marcades en el contracte, una situaci贸 que a m茅s de prevaldre la discrecionalitat, impossibilitava l’objectiu d’afavorir la rotaci贸 en l’estacionament”. Per aquest motiu, ha afegit, “la voluntat de l’actual equip de govern 茅s la de regular aquesta situaci贸 i marcar uns criteris objectius per a garantir un acc茅s responsable”.

L’autoritzaci贸 per a renovar la targeta, la tramitaci贸 de la qual es podr脿 fer fins al 31 de gener a trav茅s del formulari disponible en la p脿gina web www.oracastello.es, en el carrer La Lluna, 1 o per tel猫fon en el 964 34 16 95, es concedir脿 als residents empadronats propietaris d’habitatge en zona verda o blava i del vehicle per al qual sol路liciten autoritzaci贸. Tamb茅 a les parelles de propietaris residents en habitatge en zona verda o blava, empadronats en l’habitatge afectat. El tercer sup貌sit inclou als fills de propietaris residents en habitatge en zona verda o blava que consten en el padr贸 de l’habitatge afectat.

Entre els sup貌sits que s’han incorporat, la Regidoria de Mobilitat concedir脿 targetes d’aparcament en zona verda als familiars de persones depenents empadronades en un habitatge en zona verda que puguen justificar l’assist猫ncia o la cura de dita familiar. Als propietaris de diversos habitatges en una o diverses zones blaves o verds, nom茅s se li concedir脿 una targeta on es trobe empadronat.

Un altre grup beneficiari de les targetes seran els arrendataris d’habitatges en zona verda, empadronats en la mateixa, amb contracte de lloguer en vigor i justificant-ho amb l’煤ltim rebut. D’aquesta manera, els propietaris d’habitatges llogats deixen de tenir dret a aquesta targeta en favor de l’arrendatari.

Els gerents, propietaris o arrendataris de locals, habitatges comercials o oficines en zona verda o blava els vehicles del qual tributen tant a Castell贸 com en un altre municipi o que el titular siga un familiar (cas que haur脿 d’estar justificat) 茅s un altre dels criteris establits. La Regidoria de Mobilitat tamb茅 ha incl貌s com a beneficiaris als titulars dels llocs del Mercat de Sant Antoni, pr猫via acreditaci贸. En el cas de locals o pisos comercials o d’oficines llogades, el dret es fixa per als arrendataris en lloc de para els propietaris dels immobles.

El regidor ha explicat que aquests sup貌sits s’han establit “seguint les recomanacions t猫cniques per a complir amb l’objectiu que es garantisca la rotaci贸 en l’estacionament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.