fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola ser脿 el final de la volta ciclista

Pen铆scola ser脿 el final de la volta ciclista

Pasar谩 per Castell贸 de la Plana-Desert de Les Palmes 鈥 Alto de la Coma 鈥 La Pobla Tornesa 鈥 Cabanes 鈥 Torre d麓en Domenech 鈥 Sarratella 鈥 Alboc脿sser 鈥 Benassal 鈥 Culla 鈥 Atzeneta 鈥 Les Useres 鈥 Costur 鈥 Figueroles 鈥 Lucena del Cid 鈥 final de etapa en el Alto Mas de la Costa.

La Diputaci贸 de Castell贸 portar脿 la Tornada Ciclista a Espanya a la prov铆ncia del 5 al 7 de setembre amb el desenvolupament de dues etapes esportives i una jornada descanse que donaran a con猫ixer la riquesa de l’interior i la costa castellonenca a nivell internacional.Aix铆, el Govern Provincial, en col路laboraci贸 amb els ajuntaments de Castell贸 i Pen铆scola, que tamb茅 s贸n copatrocinadors, i el de Llucena, fixar脿 en les muntanyes i la costa de Castell贸 l’inici de la recta final de la 72 edici贸 d’aquesta important competici贸 esportiva que donar脿 inici el 21 d’agost i conclour脿 l’11 de setembre.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, ha presentat aquest mat铆 el desenvolupament de la Volta en la prov铆ncia de Castell贸 com una convocat貌ria 鈥渋l路lusionant per a una terra que vol mostrar-se al m贸n amb aqueixa dualitat que la caracteritza, amb aqueixa riquesa que la fa 煤nica i que anem a poder reivindicar a trav茅s d’un dels esdeveniments esportius m茅s important dels quals hi ha en el nostre pa铆s. Aix铆, Castell贸 ser脿 protagonista en la setmana final, en el moment decisiu d’aquesta competici贸, que 茅s la que m茅s minuts medi脿tics copa de les quals se celebren en el nostre pa铆s鈥.

Algunes xifres que il路lustren aqueix gran impacte medi脿tic que tindran les dues etapes sobre la imatge tur铆stica de la prov铆ncia s贸n la retransmissi贸 per televisi贸 de sis hores en directe en 190 pa茂sos a trav茅s de 37 canals, els m茅s de 30 milions de visites que es produeixen a la web, de les quals el 70% s贸n de p煤blic estranger, i els 1.427 periodistes acreditats per a cobrir la carrera, procedents de 26 pa茂sos diferents.

Col路laboraci贸 dels Ajuntaments
En la presentaci贸 tamb茅 ha participat l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, qui ha destacat que 鈥渓a ciutat de Castell贸 es considera afortunada de ser aliada en una de les etapes de la Volta i des del Govern anem a oferir tota la col路laboraci贸 perqu猫 la Volta siga un nou 猫xit鈥. En aquest sentit, Marque ha insistit que 鈥渓’Ajuntament de Castell贸 vol expressar la seua satisfacci贸 per tornar a formar part d’un esdeveniment esportiu de primera magnitud que, a m茅s, t茅 importants repercussions econ貌miques per a la ciutat. La Volta 茅s una oportunitat per a Castell贸 i la seua prov铆ncia que volem aprofitar, perqu猫 茅s una finestra per a promocionar els valors i la potencialitat d’una ciutat que vol fer del turisme un dels seus grans eixos econ貌mics. Un objectiu que aconseguirem gr脿cies a la col路laboraci贸 entre institucions鈥.

Tamb茅 valors positius s贸n els que ha destacat tant l’alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez com el de Llucena, David Monferrer. Mart铆nez ha explicat 鈥渓’enorme capacitat de difusi贸 tur铆stica que t茅 aquest esdeveniment. Estem conven莽uts del bon resultat que va a tenir i el ben acollit que ser脿 entre el empresariat tur铆stic dels nostres pobles. En el cas de Pen铆scola, la pres猫ncia audiovisual del municipi en diferents formats televisius est脿 sent molt positiva, amb exemples com la producci贸 internacional 鈥楯oc de Trons鈥 o la s猫rie nacional 鈥楨l Quiosquet de Pepe鈥欌.

L’alcalde de Llucena, David Monferrer, ha agra茂t 鈥渓’oportunitat que un municipi xicotet com el nostre puga donar a con猫ixer els seus atractius tur铆stics i esportius en l’脿mbit nacional i internacional, i sobretot tamb茅 entre l’elit ciclista, que veur脿 les grans oportunitats i potencial que t茅 el nostre terme per a practicar aquest esport鈥.

Dues etapes que travessen 23 municipis
La competici贸 ciclista m茅s important del pa铆s desenvolupar脿 la seua primera etapa en la prov铆ncia (la desena de la Volta) el dia 5 de setembre amb eixida en el municipi aragon茅s d’Alcany铆s. Entrar脿 a Castell贸 per Morella, travessant la prov铆ncia fins a concloure 聽en Pen铆scola. La jornada del 6 de setembre ser脿 de descans, suposant un important impacte tur铆stic per a la prov铆ncia, i ja l’etapa 11 de la Volta Castell贸-Llucena-Camins del Penyagolosa tindr脿 el seg眉ent recorregut: Castell贸-Desert dels Palmes 鈥 Alt de la Coma 鈥 La Pobla Tornesa 鈥 Cabanes 鈥 Torre d麓en Domenech 鈥 la Serratella 鈥 Alboc脿sser 鈥 Benassal 鈥 Culla 鈥 Atzeneta 鈥 Les Useres 鈥 Costur 鈥 Figueroles 鈥 Llucena 鈥 final d’etapa en l’Alt Mes de la Costa.

A m茅s de la difusi贸 tur铆stica, Javier Moliner ha destacat el treball que s’ha dut a terme en l’aspecte esportiu. 鈥淣o vol铆em que el pas de la Volta per Castell贸 f贸ra alguna cosa anecd貌tic i portem treballant mesos al costat del departament t猫cnic de la Volta perqu猫 la pres猫ncia de la prov铆ncia de Castell贸 en la competici贸 marcara personalitat, que no passara desapercebuda. Ser脿 l’煤ltima setmana de la Volta, en un moment decisiu que atraur脿 m脿xima atenci贸 de tots els afeccionats, amb un recorregut en aquesta etapa 11 que recorrer脿 tres ports muntanyencs i que permetr脿 descobrir un recorregut que crec que ser脿 la joia de la Volta pel seu gran atractiu, amb trams amb un pendent superior al 22%鈥.

Cal聽recordar que ser脿 dissabte que ve, 9 de gener, quan es presente oficialment la Volta a Espanya 2016 i que ser脿 en aqueixa convocat貌ria que tindr脿 lloc a Santiago de Compostel路la quan es comuniquen els detalls t猫cnics de l’itinerari de la competici贸 per les diferents zones del pa铆s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.