fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Patronat i Junta de Festes treballaran de forma conjunta per aclarir la comptabilitat de les festes de la Magdalena

Patronat i Junta de Festes treballaran de forma conjunta per aclarir la comptabilitat de les festes de la Magdalena

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha celebrat aquesta vesprada una sessi贸 extraordin脿ria una vegada ha finalitzat el termini que es va fixar en la reuni贸 mantinguda el passat 15 de juliol perqu猫 tots els membres del mateix pogueren examinar les factures corresponents a les despeses de celebraci贸 de les festes de la Magdalena de 2016, dins de la voluntat del Govern Local i de la Junta de Festes d’explicar aquestes despeses amb total transpar猫ncia.

S’han detectat discordan莽es entre la comptabilitat efectuada pel Patronat de Festes i l’elaborada per la Junta, principalment perqu猫 aquesta entitat considera part de les factures com a despeses no computables i comptabilitza una s猫rie d’ingressos que, si b茅 estan compromesos, encara estan pendents de ser efectius.

Per tot a莽貌 s’ha acordat que els membres de la Junta de Festes i els t猫cnics del Patronat treballen de forma conjunta per a aclarir la gesti贸 comptable de les festes de la Magdalena.

Des del Consell Rector s’ha volgut deixar clar que no hi ha hagut cap aprofitament personal per part dels membres de la Junta i s’ha atribu茂t aquesta situaci贸 a la falta de temps i d’experi猫ncia de les dues parts. Per a莽貌, s’ha pres el comprom铆s de cenyir-se al compliment dels estatuts perqu猫 aquesta situaci贸 no torne a succeir.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha agra茂t el treball que ha realitzat durant aquests mesos la Junta i ha reiterat que “les festes de la Magdalena van ser magn铆fiques”.

D’altra banda, el consell ha decidit deixar sobre la taula el nomenament de tres entitats com a Ens Vinculats a les Festes, mancant recaptar m茅s documentaci贸 sobre l’activitat de les mateixes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.