fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt impulsa el projecte de voluntariat juvenil VOLSER

Sagunt impulsa el projecte de voluntariat juvenil VOLSER

Este projecte de voluntariat, en el qual participen 10 associacions i entitats, est脿 pensat per a j贸vens d’entre 16 i 30 anys i les inscripcions estaran obertes fins al 22 de novembre.

La regidoria de Joventut i Inf脿ncia de l’Ajuntament de Sagunt posa en marxa una nova edici贸 del projecte VOLSER, una iniciativa basada en el voluntariat juvenil que pret茅n fomentar la participaci贸 social, acostant el voluntariat a les persones j贸vens del municipi i conscienciar-les de la import脿ncia de dur a terme activitats de manera altruista. 

La inscripci贸 茅s gratu茂ta i estar脿 oberta fins al 22 de novembre, a trav茅s de la seu electr貌nica de l’Ajuntament de Sagunt. El VOLSER donar脿 l’oportunitat a les persones d’entre 16 i 30 anys de participar i col路laborar amb diverses associacions del municipi ajudant-les amb els seus projectes, des de desembre fins a abril. 

Les entitats que participen en este projecte s贸n la Fundaci贸n ADSIS, Colonias Felinas, la Asociaci贸n de Familiares de Personas con Enfermedad de Alzheimer y Otras Demencias del Camp de Morvedre y Pu莽ol (AFACAM), la Asociaci贸n de Personas con Discapacidad del Camp de Morvedre (DISCAMP), Acci贸 Ecologista AGR脫, la protectora SOS Animales Sagunto, l鈥橝sociaci贸n de Voluntariado Social del Camp de Morvedre (AVOCAM), La tenda de tot el m贸n, Morvedre Acull i el Casal Jove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.