fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt impulsa el projecte de voluntariat juvenil VOLSER

Sagunt impulsa el projecte de voluntariat juvenil VOLSER

Este projecte de voluntariat, en el qual participen 10 associacions i entitats, està pensat per a jóvens d’entre 16 i 30 anys i les inscripcions estaran obertes fins al 22 de novembre.

La regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt posa en marxa una nova edició del projecte VOLSER, una iniciativa basada en el voluntariat juvenil que pretén fomentar la participació social, acostant el voluntariat a les persones jóvens del municipi i conscienciar-les de la importància de dur a terme activitats de manera altruista. 

La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins al 22 de novembre, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sagunt. El VOLSER donarà l’oportunitat a les persones d’entre 16 i 30 anys de participar i col·laborar amb diverses associacions del municipi ajudant-les amb els seus projectes, des de desembre fins a abril. 

Les entitats que participen en este projecte són la Fundación ADSIS, Colonias Felinas, la Asociación de Familiares de Personas con Enfermedad de Alzheimer y Otras Demencias del Camp de Morvedre y Puçol (AFACAM), la Asociación de Personas con Discapacidad del Camp de Morvedre (DISCAMP), Acció Ecologista AGRÓ, la protectora SOS Animales Sagunto, l’Asociación de Voluntariado Social del Camp de Morvedre (AVOCAM), La tenda de tot el món, Morvedre Acull i el Casal Jove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.