fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Agricultura i Medi Ambient obri amb la Intersindical vies de col路laboraci贸 en la nova etapa de Vaersa

Agricultura i Medi Ambient obri amb la Intersindical vies de col路laboraci贸 en la nova etapa de Vaersa

La consellera Elena Cebri谩n es reuneix amb el portaveu del sindicat , Vicent Maur铆, i els representants sindicals en l’empresa p煤blica.

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Clim脿tic i Desenvolupament Rural, Elena Cebri谩n, ha mantingut esta vesprada una reuni贸 amb el portaveu de la Intersindical, Vicent Maur铆, i membres de la seua representaci贸 en Vaersa (Valenciana d’Aprofitament de Residus, SA), per a abordar temes d’inter茅s com煤 en l’脿mbit de les compet猫ncies de la conselleria i, en especial en l’esmentada empresa p煤blica, que compta amb 1.300 treballadors.

Els representants de la Intersindical han mostrat la seua disposici贸 a obrir vies de col路laboraci贸 tant en assumptes de car脿cter mediambiental com de gesti贸 agr铆cola, si b茅 la reuni贸 s’ha centrat en la gesti贸 de Vaersa i, en particular, de les comandes que la Generalitat fa a l’empresa.

Estos enc脿rrecs estan relacionats, per exemple, amb treballadors dels parcs naturals, del Centre d’Educaci贸 Ambiental, o d’agents de vigil脿ncia forestal. Esta 煤ltima comanda s’acaba de renovar ara i suposa canvis canvis tant en les unitats m貌bils ordin脿ries, on s’han augmentat els mesos de treball a l’any, aix铆 com en les motoritzades i de servicis especials, i en 68 observatoris forestals.

Una comanda actualment en tramitaci贸 茅s la dels 19 treballadors de control de plagues forestals. Elena Cebri谩n i Juli脿 脕lvaro han explicat que el nou equip vol revisar el sistema de gesti贸 de comandes implantat pels anteriors governs del Partit Popular, consistent, com va apuntar la consellera en Corts Valencianes ahir, a prescindir de la creaci贸 de llocs de funcionaris, per a externalitzar activitats a empreses en qu猫 fora m茅s f脿cil conculcar els principis de bona gesti贸.

Per al govern actual, les comandes que realitzen les empreses p煤bliques, l’anomenat sector p煤blic instrumental, han de servir per a recolzar o complementar el treball de l’Administraci贸, per貌 no per a substituir-ho. En eixe sentit, Cebri谩n ha apostat per la col路laboraci贸 sindical en l’adaptaci贸 normativa a les necessitats dels treballadors i a l’esperit que ha de presidir una empresa p煤blica com Vaersa, al servici dels ciutadans per a oferir uns millors servicis p煤blics.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.