fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Canvis a Netflix: Ja no podràs compartir el teu compte gratuïtament

Canvis a Netflix: Ja no podràs compartir el teu compte gratuïtament

Coneix el nou mètode per accedir als continguts a la plataforma d’streaming.

La coneguda plataforma de continguts de streaming, Netflix, ha anunciat el nou mètode per compartir comptes. Fins ara, era possible compartir els nostres comptes gratuïtament amb altres persones com amics o famílies. No obstant, properament, haurem de pagar una suscripció pròpia per accedir als continguts.

Netflix ha actualitzat les condicions legals per compartir compte amb altres persones. Només es podrà compartir amb aquelles persones que visquin amb el titular del compte, és a dir, només es podrà accedir al compte des d’un sol domicili. A la seua pàgina web, ens deixen clar qui pot usar la compte de Netflix i com fer-ho.

A més, Netflix ens adverteix que, si descobreixen que compartes compte amb algú que no viu amb tu, no es cobrarà automàticament. En el cas de viatjar o connectar-se des d’una ubicació diferent, es podrà seguir veient els continguts de la plataforma amb un codi d’accés temporal. Encara no hi ha una data fixada per l’aplicació d’estos canvis, però està clar que serà en el 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.