fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix quan comen莽a el curs escolar i quan seran les festes de Pasqua i Nadal

Coneix quan comen莽a el curs escolar i quan seran les festes de Pasqua i Nadal

Seran les mateixes dates per a Educaci贸 Infantil, Prim脿ria, Secund脿ria, Batxillerat i FP.

La Conselleria d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esport proposar脿 en la mesa sindical del pr貌xim 17 de maig el calendari escolar del curs acad猫mic 2018/2019. La proposta estableix el dia 10 de setembre l’inici de les activitats escolars per part de l’alumnat d’Educaci贸 Infantil, Prim脿ria, Secund脿ria, Batxillerat i Formaci贸 Professional.

Segons el calendari 2018/2019, les activitats escolars d’Educaci贸 Infantil i Prim脿ria finalitzaran el 20 de juny, i tindran, per tant, un total de 180 dies lectius, i Secund脿ria,
Batxillerat i Formaci贸 Professional, el 18 de juny, amb un total de 178 dies lectius.

Pel que fa al calendari de la resta d’ensenyaments, l’alumnat dels programes formatius de qualificaci贸 b脿sica comen莽ar脿 el 20 de setembre i finalitzar脿 el 14 de juny, i l’alumnat de Formaci贸 Professional B脿sica de segona oportunitat iniciar脿 les activitats el 10 de setembre i finalitzara el 18 de juny.

En Formaci贸 de Persones Adultes es comen莽ar脿 el 18 de setembre i es finalitzar脿 el 14 de juny; en Ensenyaments Esportius i Art铆stics s’assitir脿 del 20 de setembre al 14 de juny, i en Ensenyaments d’Idiomes, de l’1 d’octubre al 25 de juny de 2019.

Per铆ode de vacances

Les vacances de Nadal s’estableixen del 24 de desembre al 6 de gener, els dos dies inclosos, i les de Pasqua, del 18 al 29 d’abril, tamb茅 els dos inclosos.

Quant als dies no lectius durant el curs escolar, es consideren festius el 9 d’octubre, el 12 d’octubre, l’1 de novembre, el 6 de desembre, el 19 de mar莽 i l’1 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.