fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Conselleria d’Habitatge presenta a la Federaci贸 Auton貌mica d’Associacions Gitanes de la Comunitat el Pla de Dignificaci贸 de l’Habitatge Social

La Conselleria d’Habitatge presenta a la Federaci贸 Auton貌mica d’Associacions Gitanes de la Comunitat el Pla de Dignificaci贸 de l’Habitatge Social

La Federaci贸 es compromet a col路laborar en les accions que considere necess脿ries, com el Pla d’Intervenci贸 Integral Sostenible que la Conselleria va a dur a terme en Baix Vies de Sagunt.

La Conselleria d’Habitatges, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori ha presentat a la Federaci贸 Auton貌mica d’Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana (FAGACV) el Pla de Dignificaci贸 de l’Habitatge Social.

Per a a莽貌, la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Mar铆n, s’ha reunit amb representants de FAGACV, encap莽alats pel seu vicepresident, Francisco Santiago Camacho.

Es tracta d’un pla que, tal com va presentar la consellera d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori, Mar铆a Jos茅 Salvador, inclou deu mesures de xoc per a gestionar el parc p煤blic d’habitatge de la Generalitat. D’aquesta manera es respon a la vocaci贸 social i de rescat de les persones que t茅 el nou Govern Valenci脿.

Entre aquestes mesures destaquen, entre unes altres, l’aposta clara per la reforma i el manteniment de l’els habitatges del parc p煤blic, l’atenci贸 personalitzada per als inquilins, la divulgaci贸 de bonificacions en el seu lloguer o el disseny de plans d’intervenci贸 integral sostenible en els grups d’habitatges m茅s conflictius.

Els representants de FAGACV s’han oferit per a col路laborar en aquelles accions que es consideren necess脿ries. Camacho ha lamentat que l’aband贸 que han patit en els 煤ltims anys els barris d’habitatge social haja provocat que molts ve茂ns incomplisquen les seues obligacions com a inquilins.

Per a莽貌, des de la Federaci贸 s’han comprom猫s a col路laborar amb la Generalitat i ja s’ha oferit per a treballar en el desenvolupament del Pla d’Intervenci贸 Integral Sostenible que la Conselleria va a dur a terme en Baix Vies de Sagunt, aportant idees per a millorar l’entorn d’aquesta zona.

Finalment, Conselleria i FAGACV han establit un llit de col路laboraci贸 perqu猫 la Federaci贸 puga traslladar a EIGE totes aquelles situacions d’emerg猫ncia relatives a l’habitatge social a la Comunitat.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.