fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La regidoria de comer莽 de Benic脿ssim impulsa la formaci贸 en l’煤s de les xarxes socials per incrementar les vendes

La regidoria de comer莽 de Benic脿ssim impulsa la formaci贸 en l’煤s de les xarxes socials per incrementar les vendes

Durant el mes d’octubre, dos cursos en horari compatible per a comer莽, oferiran formaci贸 per dotar de major contingut a les estrat猫gies de venda del comer莽 local i la utilitzaci贸 d’Instagram per potenciar les vendes.

La regidora de comer莽 de Benic脿ssim, Elena Llobell ha anunciat el refor莽 de la programaci贸 destinada a la formaci贸 dels comerciants locals durant el mes de desembre. “Durant tot l’any es realitzen una multitud d’activitats i iniciatives destinades a la promoci贸 del comer莽 local, per貌 tamb茅 茅s important dotar als comerciants de m茅s habilitats per impulsar les vendes. Aix铆 que al novembre, fomentem la formaci贸 dels professionals del comer莽 com un valor en al莽a perqu猫 ells mateixos les apliquen i milloren els resultats”.

Com ha explicat l’edil, els cursos que es dirigeixen a comerciants sempre se celebren en horaris compatibles amb els seus comer莽os, en este cas, entre les 14 i les 17 hores, de manera que puguen atendre els seus negocis i acudir tamb茅 als cursos. A m茅s, Llobell ha recalcat el fet que tots els cursos s贸n de car脿cter gratu茂t, “ja que es tracta d’una aposta de l’equip de govern per la dinamitzaci贸 econ貌mica i comercial de la ciutat”.

El primer dels cursos que tindr脿 lloc al novembre, es destinar脿 a formar als comerciants en l’煤s de la xarxa social Instagram, com a eina de promoci贸 i vendes. Este taller se celebrar脿 els dies 13 i 15 d’este mes en el Centri de Formaci贸 Josep Barber谩 i Cepri脿. En total seran 6 hores de formaci贸 i el curs t茅 una capacitat per 15 persones.

El segon dels tallers, se celebra sota el t铆tol “Embenis o enriqueixes? Nous reptes de l’experi猫ncia client” i tindr脿 lloc al mateix centre i amb els mateixos horaris, entre els dies 28 i 29 de novembre.

Amb estos dos tallers, com ha explicat la regidora de comer莽, es complementa un trimestre destinat a la formaci贸 dels comerciants, en el qual s’ha impulsat sobretot, la formaci贸 en noves tecnologies amb cursos de disseny gr脿fic, i xarxes socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.