fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

NNGG denúncia el caos dels Rodalia en la tornada a les aules i exigeix més maquinistes i la restitució de les línies desmantellades

NNGG denúncia el caos dels Rodalia en la tornada a les aules i exigeix més maquinistes i la restitució de les línies desmantellades

El president de NNGG, César Durá, lamenta les polítiques socialistes “que han portat al caos els Rodalia, un servei vital per a milers d’estudiants, que ara es queden en l’andana”.

El president de Noves Generacions a la província de Castelló, César Durá, ha reivindicat avui la necessitat de tornar a instaurar un servei, el de Rodalia, útil i eficaç, per a milers d’estudiants i universitaris de la província. Ho ha fet a conseqüència de la volta a les aules, aquesta setmana, “i el caos que persisteix, en un transport, que és bàsic per a molts joves que recorren al tren per a poder acudir a les seves classes”.

Per a Durá, “el PSOE hauria de malgastar menys en propaganda i venda de fum i invertir més en els recursos que faciliten la vida a les famílies. I especialment als joves, perquè molts estudiants tenien al tren un mitjà de transport per a acudir a les aules i avui veuen com el caos sembrat per la incapacitat del PSOE els genera un greu problema per a poder formar-se”.

En opinió de Durá, urgeix que el PSOE es posi a treballar per a garantir el servei que mereix la nostra província. Amb el PP, “es va habilitar una xarxa de Rodalia sòlida i puntual. Es van incrementar les línies entre Castelló i Vinaròs fins a 12 freqüències per sentit, avui desmantellades i reduïdes a 9. Aquest mateix any, en 2017, es va redactar i va aprovar un Pla de millora de la qualitat de rodalia de la Comunitat Valenciana dotat amb 1.436 milions d’euros”.

I avui, lamentablement, “no sols no s’ha invertit un euro a garantir els recursos ferroviaris als castellonencs, sinó que a més els existents han estat desmantellats. I el més greu, el PSOE ha estat incapaç de preveure la cobertura de places per la jubilació de maquinistes, la qual cosa ha suposat que a la retallada de freqüències i continus retards se sumi la suspensió d’algunes línies per falta de professionals en els combois”.

En definitiva, “un caos absolut que està castigant milers de castellonencs i que a inicis del 2022 el PSOE va anunciar que resoldria, però lamentablement, avui continuem sofrint cada dia la seva més absoluta incompetència”, ha conclòs el president del NNGG a la província de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.