fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Puig defensa les festes de la Comunitat Valenciana com “un motor cultural i econ貌mic”

Puig defensa les festes de la Comunitat Valenciana com “un motor cultural i econ貌mic”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a una gran cavalcada multicolor a Vinar貌s, que s’ha celebrat amb motiu dels carnestoltes.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a una gran cavalcada multicolor a Vinar貌s, que s’ha celebrat amb motiu dels carnestoltes. Segons ha defensat Puig, els “grans esdeveniments” que t茅 la Comunitat Valenciana s贸n les nostres festes, com els carnestoltes de Vinar貌s, que arrosseguen a una gran quantitat de persones, i a m茅s s贸n “un revulsiu cultural i econ貌mic”.

Tamb茅 ha assenyalat que tant ell, com la resta de membres del Consell, recorren el territori valenci脿 per a estr猫nyer els lla莽os de col路laboraci贸 amb els ajuntaments, perqu猫 aquests s贸n “un element fonamental per a dur a terme les pol铆tiques socials”. Puig ha assegurat que el Consell vol acabar amb “aqueix sentiment de llunyania d’algunes comarques pel que fa a la Generalitat”.

El president ha signat en el llibre d’honor de l’ajuntament de Vinar贸s. All铆 ha destacat d’aquestes festes els valors de “rebel路lia” que representen enfront de qualsevol tipus d’autoritarisme, i de defensa de la cultura dels valencians. “脡s un bon moment per a superar l’ortod貌xies i passar-li-ho b茅 gr脿cies a un sentiment tan obert com el qual promouen els carnestoltes”, ha puntualitzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.