fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Rita Barberà va contratar empreses investigades en Púnica per a la seua web per 1.000€ al mes

Rita Barberà va contratar empreses investigades en Púnica per a la seua web per 1.000€ al mes

Rita Barberá va contractar a empreses de Púnica per a que feren la seua web. En les anotacions de la secretaria del grup popular, figuren pagaments mensuals de quasi 1.000€. A més, l’Ajuntament de València va donar al PP municipal, en 2014, subvencions per valor del doble de l’acordat en el ple municipal.

Mari Carmen García Fuster, exsecretària del grup popular en l’Ajuntament de València, va anotar a mà en el seu llibre de comptabilitat les dades que impliquen a la exalcaldessa amb les empreses de la trama Púnica.

Malgrat el desconeixement que ha manifestat l’exalcaldessa, hi ha tres quaderns de comptabilitat que ho demostren. La prova arribava de “El Mundo” on es demostren pagaments periòdics en B de 900 € que es van fer a l’empresa Demini, el director comercial d’aquesta empresa era l’informàtic imputat per Púnica.

Així es pagava el manteniment de la pàgina web oficial de Barberá, que va confessar sentir-se “sorpresa” davant la detenció de De Pedro i els registres de la Policia a València. “No he tingut el menor coneixement de caixes B, va declarar Barberá.

En el PP de València s’actuava d’una forma en públic i d’una altra molt diferent en privat. El ple de l’Ajuntament va fixar en 49.800 € el topall de les assignacions econòmiques del grup municipal popular mentre que els comptes interns del PP demostren que se saltaven la seua pròpia normativa.

“OKDiario” publica com els populars valencians van ingressar fins a 95.000 euros en total, el doble del permés. “90.000 € d’assignació pressupostària quan legalment tenia dret el PP exactament a la meitat”, va explicar el seu director, Eduardo Inda. Irregularitats que s’haurien produït en 2014, mentre Rita Barberá era alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.