fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els 36.866 castellonencs vacunats amb Janssen poden demanar cita per a la dosi de reforç a partir de hui

Els 36.866 castellonencs vacunats amb Janssen poden demanar cita per a la dosi de reforç a partir de hui

Les persones interessades podran demanar cita cridant o acudint al centre de salut, a través de l’APP GVA+Salut o de la web de Sanitat.

Les 210.000 persones immunitzades amb la vacuna de Janssen en la Comunitat Valenciana podran sol·licitar cita en els centres de salut a partir de hui, dilluns 15 de novembre, per a rebre una dosi de record per a optimitzar la protecció contra el coronavirus.

Les persones interessades podran demanar cita cridant o acudint al centre de salut, a través de l’APP GVA+Salut o de la web de Sanitat. Addicionalment, els equips de vacunació dels centres de salut realitzaran campanyes de captació, segons ha informat la Conselleria de Sanitat en un comunicat.

La Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut va acordar el 26 d’octubre incorporar una dosi de record amb les vacunes de Pfizer o Moderna a aquelles persones que havien estat immunitzades amb Janssen. Aquesta recomanació se sumava a la d’administrar també una dosi de record a partir dels 70 anys, a persones de grups de risc i a residents en centres de persones majors.

La dosi de record s’administrarà almenys tres mesos després d’haver rebut la vacuna de Janssen. A més, es podrà simultanejar amb l’administració de la vacuna de la grip, sempre que la persona complisca els requisits per a rebre també la vacuna antigripal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.