fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els 36.866 castellonencs vacunats amb Janssen poden demanar cita per a la dosi de refor莽 a partir de hui

Els 36.866 castellonencs vacunats amb Janssen poden demanar cita per a la dosi de refor莽 a partir de hui

Les persones interessades podran demanar cita cridant o acudint al centre de salut, a trav茅s de l’APP GVA+Salut o de la web de Sanitat.

Les 210.000 persones immunitzades amb la vacuna de Janssen en la Comunitat Valenciana podran sol路licitar cita en els centres de salut a partir de hui, dilluns 15 de novembre, per a rebre una dosi de record per a optimitzar la protecci贸 contra el coronavirus.

Les persones interessades podran demanar cita cridant o acudint al centre de salut, a trav茅s de l’APP GVA+Salut o de la web de Sanitat. Addicionalment, els equips de vacunaci贸 dels centres de salut realitzaran campanyes de captaci贸, segons ha informat la Conselleria de Sanitat en un comunicat.

La Comissi贸 de Salut P煤blica del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut va acordar el 26 d’octubre incorporar una dosi de record amb les vacunes de Pfizer o Moderna a aquelles persones que havien estat immunitzades amb Janssen. Aquesta recomanaci贸 se sumava a la d’administrar tamb茅 una dosi de record a partir dels 70 anys, a persones de grups de risc i a residents en centres de persones majors.

La dosi de record s’administrar脿 almenys tres mesos despr茅s d’haver rebut la vacuna de Janssen. A m茅s, es podr脿 simultanejar amb l’administraci贸 de la vacuna de la grip, sempre que la persona complisca els requisits per a rebre tamb茅 la vacuna antigripal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.