fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Junta Local de Seguretat a Pen铆scola insisteix en la necessitat de cooperaci贸

La Junta Local de Seguretat a Pen铆scola insisteix en la necessitat de cooperaci贸

Este mat铆 ha tingut lloc la Junta Local de Seguretat de l’Ajuntament de Pen铆scola, a la qual ha assistit l’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, la responsable de l’脌rea de Turisme i Platges, Raquel Par铆s, aix铆 com representaci贸 de Policia Local, Gu脿rdia Civil i Policia Auton貌mica.

Despr茅s del brot detectat en el municipi de nous casos positius de COVID-19, l’administraci贸 local ha prestat tota la seua col路laboraci贸 a l’脌rea de Salut P煤blica de la Generalitat amb l’objectiu de facilitar les tasques de control dels contagis a Pen铆scola. L’脿rea de Benestar Social ha oferit les depend猫ncies dels Serveis Socials municipals per a la realitzaci贸 de tests massius, dispositiu que ha coordinat Salut P煤blica.

Durant la celebraci贸 de la Junta Local de Seguretat s’ha posat en com煤 la necessitat de cooperaci贸 entre totes les forces de seguretat per a garantir l’efectivitat de les tasques de prevenci贸 i control de ve茂ns i visitants.

En esta l铆nia, la Policia Auton貌mica, a petici贸 de l’alcalde, s’ha comprom茅s a realitzar inspeccions en establiments per a assegurar el degut compliment de les mesures sociosanit脿ries.

Per part seua, Policia Local i Gu脿rdia Civil han acordat operatius conjunts per a pal路liar els efectes que, any rere any, produeix la problem脿tica de la venda ambulant il路legal en la localitat.

L’alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez, subratlla com un dels punts importants de la Junta Local de Seguretat el Decret que publicar脿 la Generalitat divendres que ve en el qual es veuran reflectits els expedients sancionadors en relaci贸 a la crisi sanit脿ria. “Amb este document podrem con茅ixer el procediment i els 貌rgans competents a l’hora de sancionar per qualsevol circumst脿ncia relativa al COVID-19”, reiterant la disposici贸 de l’Ajuntament per a col路laborar amb la resta d’administracions p煤bliques i la resta de forces i cossos de seguretat de l’estat.

La Policia Local de Pen铆scola ha interposat m茅s de 60 den煤ncies en els 煤ltims dies relacionades amb l’incompliment de l’煤s obligatori de la m脿scara. Despr茅s de la celebraci贸 de la Junta Local de Seguretat, l’alcalde ha realitzat una crida a la responsabilitat individual i col路lectiva “per a poder tallar d’arrel la transmissi贸 d’este brot i seguir avant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.