fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora i FACSA inicien un projecte per a buscar restes d’ARN del SARS-CoV-2 en les aigües residuals urbanes

L’Ajuntament de l’Alcora i FACSA inicien un projecte per a buscar restes d’ARN del SARS-CoV-2 en les aigües residuals urbanes

El projecte COVID WATER s’expandeix a la província de Castelló gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de l’Alcora i FACSA.

L’Ajuntament de l’Alcora i FACSA, empresa responsable del servei de proveïment d’aigua i del sistema de sanejament i depuració d’aigües residuals de la localitat, han subscrit hui un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’analitzar la presència de material genètic de SARS-CoV-2 en les aigües residuals procedents de la localitat.

En l’acte han estat presents l’alcalde, Samuel Falomir, en representació del consistori alcorí, i per part de FACSA, Jose Claramonte, director general, Rafael Ferrer, cap de zona, Pascual Maximino, director de l’àrea de proveïment, i Ignacio Aparici, cap de servei del municipi.

La col·laboració s’emmarca en el Projecte COVID WATER que la companyia de Grup Gimeno va posar en marxa a la fi de març en diferents comunitats autònomes en les quals presta servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.