fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alcalà de Xivert proclama les Festeres 2016 en un acte centrat en el 250è aniversari de l’església parroquial

Alcalà de Xivert proclama les Festeres 2016 en un acte centrat en el 250è aniversari de l’església parroquial

Aquesta vesprada se celebrarà el Pregó que recorrerà els carrers de la localitat.

Les festes patronals d’Alcalà de Xivert vivien ahir a la nit un dels seus actes més emblemàtics amb la presentació de les Festeres 2016. Estela Jiménez, Andrea Marín, Noelia Marín, Jéssica Roca i Paula Pitarch representaran, durant tot aquest any, als joves i xiquets en la localitat.

L’acte que, com és tradicional, va tenir com a escenari la plaça de l’església plena d’espectadors, amb la façana del temple com a fons, va comptar com a fil conductor, amb el 250è aniversari de l’església parroquial dedicada a Sant Joan Baptista. Per commemorar aquesta efemèride, es van projectar vídeos sobre la construcció de l’església i la cantant Bárbara Breva va interpretar la cançó “Gaspatxers” especialment composta per a l’ocasió. Representants de municipis de la comarca i de la Diputació Provincial van honrar a les festeres amb diferents detalls.

En el seu discurs, l’alcalde Francisco Juan, ha apel·lat a “la unió de tots els gaspatxers per seguir treballant i aconseguint reptes per al nostre poble. Només si estem units, com fa 250 anys ho van estar els nostres avantpassats quan van construir aquest temple, podrem obtenir recompenses” .

Les festes, que prosseguiran fins al 4 de setembre, tindran aquesta vesprada un altre dels actes més destacats, el tradicional Pregó que partirà de l’Avinguda Herois del Marroc i recorrerà els principals carrers de la localitat, amb participació de les entitats locals i companyies de animació

Leave a Reply

Your email address will not be published.