fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora activa la venda en internet d’entrades per a espectacles culturals

Almassora activa la venda en internet d’entrades per a espectacles culturals

El consistori ha posat avui en marxa el servei per a la funci贸 鈥淪ex o no sex鈥.

L’Ajuntament d’Almassora ha activat avui el servei de venda d’entrades a trav茅s d’internet per a espectacles culturals. La funci贸 鈥淪ex o no sex鈥, que tindr脿 lloc el divendres 18 a les 22.30 hores en la Casa de la Cultura, estrena aquest canal de pagament que pret茅n facilitar l’acc茅s als ve茂ns i usuaris d’altres municipis sense necessitat de despla莽ar-se pr猫viament.

La regidora de Modernitzaci贸, Merche Gal铆, ha ressaltat la inversi贸 realitzada per l’Ajuntament d’Almassora en aquest sentit i la labor del departament de Cultura 鈥減er apostar un servei m茅s proper al ciutad脿 i concorde als temps que corren, on el digital va integrant-se en les nostres vides a passos engegantits鈥. Gal铆 ha agra茂t als t猫cnics de Cultura la seua implicaci贸 en la renovaci贸 鈥渄’un sistema que s’havia quedat obsolet amb la venda 煤nica en taquilles鈥.

Els interessats a comprar les entrades per internet podran tramitar la compra a trav茅s del enlla莽聽https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/listado. Tamb茅 茅s possible a trav茅s de la web www.almassora.es.

Una vegada en la p脿gina, hauran de dirigir-se al calendari d’esdeveniments i punxar en el dia de la funci贸, on tindran a la seua disposici贸 l’enlla莽 per a la compra dels tiquets. En el cas de 鈥淪ex o no sex鈥, les entrades tenen un preu 煤nic de 5,30 euros. Els assistents que preferisquen adquirir-les en taquilla podran fer-ho 45 minuts abans que comence l’espectacle mitjan莽ant pagament amb targeta banc脿ria.

L’espectacle est脿 considerat par貌dia clown. Pauxa (Virginia Imaz) 茅s una pallassa que es pregunta sobre la vida, la mort i el sexe. Prenent a les persones del p煤blic com a c貌mplices i testimonis de les seues delirants reflexions, comparteix les seues diferents iniciacions en temes sexuals i confessa les seues inquietuds sobre les relacions humanes en general i la dificultat de gestionar vincles saludables.

Leave a Reply

Your email address will not be published.