fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora clausura el curs de llenguatge i elaboraci贸 de documents administratius

Almassora clausura el curs de llenguatge i elaboraci贸 de documents administratius

La formaci贸 ha sigut impartida per professors del Servei de Lleng眉es i Terminologia de la Universitat Jaume I.

Els 21 alumnes que han assistit al curs de llenguatge administratiu oferit per l’Ajuntament d’Almassora als seus funcionaris han rebut aquest mat铆 els diplomes que acrediten la seua participaci贸 de mans de l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i la primera tinent d’alcalde, Merche Gal铆. La formaci贸 ha sigut impartida per professorat del Servei de Lleng眉es i Terminologia de la Universitat Jaume I a trav茅s d’un acord de col路laboraci贸 amb el Servei de Dinamitzaci贸 Ling眉铆stica del consistori.

Els assistents han superat satisfact貌riament la formaci贸 en la qual han rebut formaci贸 te貌rica sobre q眉estions ling眉铆stica relativa al llenguatge administratiu tant en valenci脿 com en castell脿. Sobre la base d’aquest aprenentatge els treballadors d’脿rees com a Secretaria, Inform脿tica, Serveis Socials, Manteniment, Educaci贸 o Joventut han dissenyat i redactat dos documents vinculats al seu departament i amb els quals treballen habitualment.

El curs, que va comen莽ar el passat 7 de mar莽, ha oferit 40 hores de formaci贸, 30 de les quals han sigut presencials i les altres 10 han correspost a treballs i exercicis realitzats a trav茅s de l’aula virtual. Tant el professorat com els alumnes han qualificat la formaci贸 com 鈥渕olt satisfact貌ria i motivadora鈥. La regidora de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica, Diana Belliure, ha manifestat la seua voluntat de 鈥渞epetir aquest curs pr貌ximament per a adaptar la nova documentaci贸 municipal i fer-la m茅s comprensible per a tota la poblaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.