fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora clausura el curs de llenguatge i elaboració de documents administratius

Almassora clausura el curs de llenguatge i elaboració de documents administratius

La formació ha sigut impartida per professors del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I.

Els 21 alumnes que han assistit al curs de llenguatge administratiu oferit per l’Ajuntament d’Almassora als seus funcionaris han rebut aquest matí els diplomes que acrediten la seua participació de mans de l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i la primera tinent d’alcalde, Merche Galí. La formació ha sigut impartida per professorat del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I a través d’un acord de col·laboració amb el Servei de Dinamització Lingüística del consistori.

Els assistents han superat satisfactòriament la formació en la qual han rebut formació teòrica sobre qüestions lingüística relativa al llenguatge administratiu tant en valencià com en castellà. Sobre la base d’aquest aprenentatge els treballadors d’àrees com a Secretaria, Informàtica, Serveis Socials, Manteniment, Educació o Joventut han dissenyat i redactat dos documents vinculats al seu departament i amb els quals treballen habitualment.

El curs, que va començar el passat 7 de març, ha oferit 40 hores de formació, 30 de les quals han sigut presencials i les altres 10 han correspost a treballs i exercicis realitzats a través de l’aula virtual. Tant el professorat com els alumnes han qualificat la formació com “molt satisfactòria i motivadora”. La regidora de Normalització Lingüística, Diana Belliure, ha manifestat la seua voluntat de “repetir aquest curs pròximament per a adaptar la nova documentació municipal i fer-la més comprensible per a tota la població”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.