fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora proposa regalar cultura aquest Nadal amb un abonament per a la programaci贸 anual

Almassora proposa regalar cultura aquest Nadal amb un abonament per a la programaci贸 anual

El carnet, a la venda des d’avui en el SIAC, costa entre 30 i 115 euros.

L’Ajuntament d’Almassora se suma al Nadal amb una proposta per regalar: el bo cultural anual. Aquest carnet, que s’ha posat avui a la venda, naix amb la voluntat de premiar al p煤blic m茅s assidu als espectacles que proposa el consistori al llarg de l’any, a m茅s de suposar un al路licient per a nous consumidors de cultura. Amb aquesta tarifa plana, els usuaris s’estalviaran entre el 25 i el 50% del preu que pagarien si compraren cada entrada solta.

La regidora de l’脿rea, Isladis Falc贸, ha incidit durant la seua presentaci贸 en qu猫 鈥渁quest nou bo cultural 茅s una molt bona opci贸 per regalar aquest Nadal鈥. 鈥淓ls interessats han de vindre al SIAC en horari d’oficina i els atendr脿 el personal de Cultura per resoldre els seus dubtes i orientar-los en la compra d’aquesta targeta鈥, ha indicat. El carnet, similar al dels socis d’un club de futbol o la biblioteca, 茅s nominatiu i especifica la fila i la butaca que ocupar脿 el seu propietari en cada espectacle. No en va, aquest abonament permet als portadors accedir a tots els espectacles culturals que programe l’Ajuntament d’Almassora al llarg de l’any.

Cinema, teatre, 貌pera, ballet, musicals, mon貌legs鈥 鈥渢ota la programaci贸 cultural oficial, tret que es tracte d’un esdeveniment ben猫fic, est脿 inclosa en aquest carnet personalitzat鈥, segons Isladis Falc贸. L’edil ha animat als ve茂ns a regalar-ho a familiars i amics aquest Nadal 鈥減er la seua utilitat durant tot l’any, per premiar als quals accedeixen de forma regular a la programaci贸 i atreure a usuaris potencials鈥.

Els primers bons culturals d’Almassora tenen diferents trams de preus, de manera que el juvenil-adult (de 12 anys d’ara endavant) costa 115 euros, el d’infantil (entre 3 i 11 anys) est脿 a la venda per 30 euros i, finalment, existeix una tarifa interm猫dia de 75 euros per a pensionistes, membres de fam铆lia nombrosa, jubilats i aturats. El primer espectacle incl貌s ser脿 el mon貌leg d’Ismael Beiro i Juanjo Albi帽ana el proper dia 22 a les 22.30 hores.

La programaci贸 cultural de les properes dates tamb茅 inclou el concert de Nadal de la UIM La Esmeralda i un nou espectacle d’Almassora Circ (tots dos el dissabte 16), a m茅s del mon貌leg del cicle 脷nics el proper dia 22. Per la seua banda, els m茅s menuts tindran la Expoentreteniment entre el 26 i el 29, mentre que l’Ajuntament d’Almassora, a trav茅s de la Junta Local de Festes, ha incorporat a l’agenda municipal la celebraci贸 de la Nit de Cap d’Any.

Els interessats han de reservar pla莽a de forma gratu茂ta en la planta baixa del consistori fins al proper dia 29. La proposta passa per prendre els ra茂ms enfront del rellotge del Raval i, a continuaci贸, traslladar-se al Recinte Fester per gaudir de l’orquestra Tranze, una discoteca m貌bil fins a la matinada i compartir el 鈥渞esopar鈥 que lliurar脿 la Junta Local de Festes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.