fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana continua amb les celebracions de la Misericòrdia amb els xiquets i l’esport com a protagonistes

Borriana continua amb les celebracions de la Misericòrdia amb els xiquets i l’esport com a protagonistes

Els concursos de dibuix celebrats durant el matí d’ahir, juntament amb les partides de pilota en el trinquet i les exhibicions taurines de la vesprada centren la majoria de la participació.

Lluny de prendre’s un respir per ser dilluns i per haver superat un primer cap de setmana replet d’activitat, les festes de la Misericòrdia de Borriana continuen amb la programació completa en l’inici de la setmana i amb una notable participació en la majoria d’actes celebrats.

Durant el matí d’ahir ha tingut lloc en el carrer Major el concurs infantil de dibuix taurí en grans dimensions. Fora del que és habitual en aquest tipus d’actes, els xiquets i xiquetes han utilitzat el sòl del carrer Major com a llenç per als seus dibuixos realitzats amb guixos de tots els colors possibles, i en els quals han expressat la seva particular forma d’entendre el que succeeix poc després en la sorra del Pla o de la Plaça Major. A més, els que mostraven més reticències a utilitzar el carrer o la vorera com a seient, o es mostraven menys inspirats a l’hora de realitzar els dibuixos, podien optar per l’inflable instal·lat al mateix carrer.

Després del merescut descans en les hores centrals del dia, degut sobretot a les elevades temperatures que durant tot el dia es van donar a la ciutat, l’activitat es va traslladar al Trinquet Municipal de Borriana, on tenia lloc la partida especial de les festes de la Misericòrdia. Després de la partida d’exhibició entre juvenils, van estar les parelles Marc i Héctor contra Francès i Nacho els que van fer les delícies dels aficionats a la “pilota” que aprofitant la programació especial de les festes patronals, van omplir les graderies del trinquet en major nombre que en un altre tipus de partides. A més, es va oferir un descompte en l’entrada a tots aquells membres de penyes de la ciutat que van acudir al trinquet amb les vestimentes de cadascuna de les seves penyes.

Mentre, en el Pla va tindre lloc un nova exhibició taurina amb la solta d’un bou patrocinat per la penya “L’eixida” de Borriana, i també es va celebrar entre crits d’alegria i alguna que una altra broma entre penyes el sorteig d’un pernil i el seu corresponent vi entre els diferents cadafals i escales que cada any s’instal·len en el recinte taurí.

Per tancar la jornada, de nou la festa es va traslladar fins al recinte fester, on va tindre lloc una nova edició de la Misericòrdia Sessions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.