fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cabanes treballa amb les associacions el programa per a les pr貌ximes festes de Maig

Cabanes treballa amb les associacions el programa per a les pr貌ximes festes de Maig

Lid贸n Morralla: “Les festes de Maig s贸n les m茅s especials per al poble i enguany volem agrair la gran implicaci贸 de tots els col路lectius en la configuraci贸 d’un bon programa”

L’Ajuntament de Cabanes, a trav猫s de la regidoria de Festes que dirigeix Lid贸n Morralla, treballa en el programa per a les pr貌ximes festes en honor a la Mare de D茅u del Bon Succ茅s que es celebren del 6 al 14 de maig. Enguany aquest programa t茅 una vessant molt especial i 茅s que, per tal de configurar el seguit d’actes, s’ha comptat amb la col路laboraci贸 de totes les associacions i col路lectius del municipi que han aportat les seues idees i han organitzat diferents activitats per a tots els p煤blics. Segons destaca Morralla, “no hi ha cap dia sense activitats proposades per les associacions fet que demostra la seua implicaci贸”, “estem molt agra茂ts per la resposta de tots els col路lectius, les seues ganes de fer coses i el seu treball”.

Aix铆 doncs, les associacions han organitzat activitats que van des dels contacontes, exhibicions de taekwondo, una gimcana eq眉estre, una ‘globotada’, jocs tradicionals, exposici贸 motos cl脿ssiques, una pujada a peu a la Gasiona, una exhibici贸 transhumant, o la mostra d’un dels elements fonamentals en les festes com s贸n les instal路lacions sanit脿ries. Creu Roja ensenyar脿 com funciona una ambul脿ncia i ha organitzat un taller de dibuix per als m茅s menuts al voltant d’aquest vehicle. Com a novetat es recupera el teatre valenci脿 de la m脿 del grup local ‘A Tabalades’ i la penya A.C. “Els Gallos’ ha proposat un desafiament taur铆 des de les 9 del mat铆 fins a les 9 de la nit del dissabte. D’altra banda, el llibret d’enguany tamb茅 compta amb la participaci贸 de les associacions i els col路lectius locals que han participat aportant un escrit en el qual aprofiten per a donar a con茅ixer la seua tasca a Cabanes i felicitar les festes a la resta de ve茂ns. El cartell complet de les festes en honor a la Mare de D茅u del Bon Succ茅s es far脿 p煤blic en pocs dies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.