fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Compte arrere a Almassora per a les festes de Santa Quit猫ria

Compte arrere a Almassora per a les festes de Santa Quit猫ria

La inauguraci贸 de les exposicions obri dem脿 el programa d’actes.

Els preparatius de les festes de Santa Quit猫ria s’han traslladat avui al Espai Mercat, en la primera planta del Mercat Central, per a acollir des de dem脿 les exposicions de cartells de festes, fotografia taurina i obres a benefici de Amics de Sant Josep de l’Horta. La inauguraci贸 de la mostra precedir脿 a l’obertura del casal del vi i la resta d’actes programats per a l’inici de les celebracions, que s’estendran fins al diumenge 29.

Els artistes que han donat les seues obres per a recaptar beneficis amb els quals restaurar l’ermita s’han despla莽at avui al Espai Mercat al costat de les t猫cnics de Cultura per a preparar la sala, que obrir脿 les seues portes dem脿 a les 19.15 hores. A les 20.00 hores est脿 prevista la inauguraci贸 de la fonda del vi en la pla莽a Pere Cornell.

Per la seua banda, l’associaci贸 cultural Taurina La Picaora celebrar脿 el seu tradicional 鈥減a i porta鈥 abans que la reina de les festes, Marta Gargallo, i les seues dames anuncien l’inici de Santa Quit猫ria 2016 des de la pla莽a Major en el 鈥淓sclat de Festa鈥. Les activitats continuaran en el Recinte de Festa amb la disc-m貌bil Sound Beat i dj 脫scar Tena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.