fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 premia les compres de proximitat en els sis districtes de la ciutat

Castell贸 premia les compres de proximitat en els sis districtes de la ciutat

El sal贸 de plens acull el sorteig dels sis xecs regals de 500 euros de la campanya ‘Les meues compres… en el meu barri’.

El sal贸 de plens de l’Ajuntament de Castell贸 ha acollit avui el sorteig davant notari dels xecs regale per valor de 500 euros cadascun dins de la campanya de dinamitzaci贸 comercial Les meues compres… en el meu barri impulsada per la Regidoria de Comer莽 amb el patrocini de Bankia. Aquesta edici贸 incorporava com a novetat el lliurament d’un xec per cadascun dels districtes de la ciutat.

Aix铆, la guanyadora del Districte Centre ha sigut Puri Sanz Chiller贸n que va fer la seua compra en la parafarm脿cia Eslava Tena; en el Districte Sud Mar铆a Fe Garc铆a, que va comprar en La Teua Moda Rosa; en el Districte Nord ha guanyat Rosa Navarro Andreu, que va comprar en Carnes i Embotits Maribel; en l’Est ha recaigut en Jos茅 Cano Pascual que va comprar en Carnisseria Casa Pepe i en el Districte Grau ha sigut Melania Gila Campos, que va comprar en Carnes i Embotits mentre que en el Districte Oest falta per localitzar al guanyador o a un dels dos suplents.

Els guanyadors podran gastar el xec regal de 500 en els comer莽os de proximitat del seu districte amb el que es pret茅n “potenciar d’una forma integral les compres en els comer莽os de la ciutat de Castell贸 adherits a la marca Castell贸 Comercie i incentivar, mitjan莽ant aquests sis xecs regale, les compres en cada districte”, ha afirmat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patricia Puerta.

L’acte tamb茅 ha comptat amb l’assist猫ncia de Ra煤l Virgili, director de Zona Castell贸 Sud de Bankia, entitat que un any m茅s col路labora en aquesta iniciativa per a promoure les compres en el xicotet comer莽 i fidelitzar al client. Virgili ja va destacar en l’acte de presentaci贸 de la campanya l’aposta per “dinamitzar el xicotet comer莽, un segment estrat猫gic per a la nostra entitat per la seua capacitat per a crear ocupaci贸, el seu impuls al desenvolupament econ貌mic i la generaci贸 de riquesa en els barris”.

Els guanyadors hauran de realitzar les seues compres els dies 23 i 24 de maig en els comer莽os adherits a Castell贸 Comercie del seu districte i posteriorment s’hauran de lliurar les factures i comprovar que s’ha comprat en el districte corresponent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.