fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix a les candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benicarló 2018/2019

Coneix a les candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benicarló 2018/2019

Sis xiques optaran a ser la màxima representant de les festes.

La Junta Local Fallera de Benicarló ha donat a conéixer a les candidates a ser Fallera Major i Fallera Major Infantil de la ciutat per a l’exercici 2018/2019.

A continuació us presentem a les candidates:

 

 

 

Candidates a Fallera Major:  

Roció Bonich Castaño (Falla els Cremats) té 31 anys. De mare benicarlanda i pare peniscolà, que l’inculcaren l’estima a esta festa des que la van vestir de fallera per primer cop quan tenia 4 anys.

Va passar la seua infància jugant al casal de la falla dels seus pares, Els Conquistaors, de la qual sa mare va ser fallera major i padrina del foc. L’any 2001 va entrar a formar part de la família dels Cremats i des de llavors ha sigut membre de la cort d’honor fins que l’any 2017 va tindre l’honor de ser Fallera Major, seguint els passos de sa cosina i els seus germans que també van ser Fallera Major i presidents infantils respectivament.

Nayara Palazón Yebra (Falla nou Barri) té 19 anys, ha viscut i disfrutat el món de les falles des que els seus pares la van acollir, amb tan sols 15 mesos d’edat, l’any següent i abans de complir els dos anys, es va vestir de fallera en l’ofrena.

En l’any 2007 Va ser Fallera Major Infantil Falla La Paperina i el 2009 Cort Infantil de la JLF, en 2010 Fallera Major Infantil Falla Nou Barri i en 2012 Cort Infantil JLF en 2017 fou nomenada Fallera Major Falla Nou Barri i en 2018 Regina del Foc Falla Nou Barri.

Clara Esteller Arnau (Falla Mercat Vell) té 20 anys, la seua família ha estat des dels inicis de la Falla Mercat Vell, molt vinculada al món de les falles, havent ocupat molts dels seus membres càrrecs destacats de l’entorn faller benicarlando.

Als seus dos mesos de vida va lluir de valenciana per primera vegada i així cada any fins al 2007 quan va ser fallera major infantil de la falla Mercat Vell, càrrec que va acceptar també l’any 2008 sempre amb molta il·lusió. L’any 2009 va ser proclamada fallera major infantil de Benicarló, càrrec que l’omplí de goig per poder representar a les nostres falles i on el seu oncle Josvi li va dedicar la cançó ”Falleres de Benicarló” que actualment sona en totes les participacions de les Falleres Majors de Benicarló i les seues corts d’honor en els actes locals. L’any 2017 va gaudir el càrrec de Fallera Major de la seua falla Mercat Vell.

Candidates a Fallera Major Infantil:

Laura González Miguel (Falla el caduf) té 9 anys, dins de l’àmbit faller destaca el seu bon comportament i saber estar del que ha fet gala durant l’any que ha ostentat el càrrec de Fallera Major Infantil de la Falla el Caduf. Verónica Tarragó, Fallera Major Infantil de Benicarló 2003, va portar al braç a Laura a la seua primera presentació, quan només comptava amb sis mesos.

Els seus pares són membres actius de la comissió de la Falla El Caduf on sa mare va ser Fallera major i Dama del foc.

Mara Castell Castell (Falla la Carrasca) té 9 anys i és fallera des que va nàixer, li encanta vestir-se de fallera. La primera vegada que es va vestir a penes caminava i va sortir al braç del seu tete Sergio.

La seua família està vinculada a la Falla La Carrasca i al món faller. El seu oncle va ser president de la Junta Local Fallera de Benicarló i president de la falla La Carrasca i els seus pares són membres de la comissió des de fa anys. El seu germà va ser President Infantil l’any 2014 i per a ella va ser un honor poder traure-li el faixí en un dia tan especial per a ell.

La seua trajectòria fallera l’ha dut a tindre recompenses com el bunyol d’argent. L’any 2017 va ser nomenada la FMI de la seua comissió i el 2018 reineta del foc.

Claudia Verge Alberich (Falla nou Barri) té 9 anys, els seus avis van ser fundadors de la falla La Barraca sent la seua mare la primera fallera major infantil d’esta. Després dels avis la trajectòria la va seguir la seua mare formant part de la falla el campanar, en la qual va ostentar el màxim càrrec fins arribar a formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major dins de la Junta Local Fallera.

Claudia va desfilar per primera vegada amb tan sols 2 mesos. Per a ella la falla és la seua segona casa, li encanta estar a la falla gaudint de l’ambient faller.

  1. Passe el que passe el proper dia 21 gaudirem d’ uny any magnífic totes juntes. Moltes gràcies!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.