fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix a les candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benicarl贸 2018/2019

Coneix a les candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benicarl贸 2018/2019

Sis xiques optaran a ser la m脿xima representant de les festes.

La Junta Local Fallera de Benicarl贸 ha donat a con茅ixer a les candidates a ser Fallera Major i Fallera Major Infantil de la ciutat per a l’exercici 2018/2019.

A continuaci贸 us presentem a les candidates:

 

 

 

Candidates a Fallera Major:聽聽

Roci贸 Bonich Casta帽o (Falla els Cremats) t茅 31 anys. De mare benicarlanda i pare peniscol脿, que l’inculcaren l’estima a esta festa des que la van vestir de fallera per primer cop quan tenia 4 anys.

Va passar la seua inf脿ncia jugant al casal de la falla dels seus pares, Els Conquistaors, de la qual sa mare va ser fallera major i padrina del foc. L’any 2001 va entrar a formar part de la fam铆lia dels Cremats i des de llavors ha sigut membre de la cort d’honor fins que l’any 2017 va tindre l’honor de ser Fallera Major, seguint els passos de sa cosina i els seus germans que tamb茅 van ser Fallera Major i presidents infantils respectivament.

Nayara Palaz贸n Yebra (Falla nou Barri) t茅 19 anys, ha viscut i disfrutat el m贸n de les falles des que els seus pares la van acollir, amb tan sols 15 mesos d’edat, l’any seg眉ent i abans de complir els dos anys, es va vestir de fallera en l’ofrena.

En l’any 2007 Va ser Fallera Major Infantil Falla La Paperina i el 2009 Cort Infantil de la JLF, en 2010 Fallera Major Infantil Falla Nou Barri i en 2012 Cort Infantil JLF en 2017 fou nomenada Fallera Major Falla Nou Barri i en 2018 Regina del Foc Falla Nou Barri.

Clara Esteller Arnau (Falla Mercat Vell) t茅 20 anys, la seua fam铆lia ha estat des dels inicis de la Falla Mercat Vell, molt vinculada al m贸n de les falles, havent ocupat molts dels seus membres c脿rrecs destacats de l’entorn faller benicarlando.

Als seus dos mesos de vida va lluir de valenciana per primera vegada i aix铆 cada any fins al 2007 quan va ser fallera major infantil de la falla Mercat Vell, c脿rrec que va acceptar tamb茅 l’any 2008 sempre amb molta il路lusi贸. L’any 2009 va ser proclamada fallera major infantil de Benicarl贸, c脿rrec que l’ompl铆 de goig per poder representar a les nostres falles i on el seu oncle Josvi li va dedicar la can莽贸 ”Falleres de Benicarl贸” que actualment sona en totes les participacions de les Falleres Majors de Benicarl贸 i les seues corts d’honor en els actes locals. L’any 2017 va gaudir el c脿rrec de Fallera Major de la seua falla Mercat Vell.

Candidates a Fallera Major Infantil:

Laura Gonz谩lez Miguel (Falla el caduf) t茅 9 anys, dins de l’脿mbit faller destaca el seu bon comportament i saber estar del que ha fet gala durant l’any que ha ostentat el c脿rrec de Fallera Major Infantil de la Falla el Caduf. Ver贸nica Tarrag贸, Fallera Major Infantil de Benicarl贸 2003, va portar al bra莽 a Laura a la seua primera presentaci贸, quan nom茅s comptava amb sis mesos.

Els seus pares s贸n membres actius de la comissi贸 de la Falla El Caduf on sa mare va ser Fallera major i Dama del foc.

Mara Castell Castell (Falla la Carrasca) t茅 9 anys i 茅s fallera des que va n脿ixer, li encanta vestir-se de fallera. La primera vegada que es va vestir a penes caminava i va sortir al bra莽 del seu tete Sergio.

La seua fam铆lia est脿 vinculada a la Falla La Carrasca i al m贸n faller. El seu oncle va ser president de la Junta Local Fallera de Benicarl贸 i president de la falla La Carrasca i els seus pares s贸n membres de la comissi贸 des de fa anys. El seu germ脿 va ser President Infantil l’any 2014 i per a ella va ser un honor poder traure-li el faix铆 en un dia tan especial per a ell.

La seua traject貌ria fallera l’ha dut a tindre recompenses com el bunyol d’argent. L’any 2017 va ser nomenada la FMI de la seua comissi贸 i el 2018 reineta del foc.

Claudia Verge Alberich (Falla nou Barri) t茅 9 anys, els seus avis van ser fundadors de la falla La Barraca sent la seua mare la primera fallera major infantil d’esta. Despr茅s dels avis la traject貌ria la va seguir la seua mare formant part de la falla el campanar, en la qual va ostentar el m脿xim c脿rrec fins arribar a formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major dins de la Junta Local Fallera.

Claudia va desfilar per primera vegada amb tan sols 2 mesos. Per a ella la falla 茅s la seua segona casa, li encanta estar a la falla gaudint de l’ambient faller.

  1. Passe el que passe el proper dia 21 gaudirem d’ uny any magn铆fic totes juntes. Moltes gr脿cies!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.