fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educaci贸 proposa ajornar a juny de 2021 les oposicions docents de Secund脿ria de la Comunitat Valenciana

Educaci贸 proposa ajornar a juny de 2021 les oposicions docents de Secund脿ria de la Comunitat Valenciana

Al sistema educatiu valenci脿 el calendari escolar es mant茅 tal com estava previst.

La Confer猫ncia Sectorial d’Educaci贸 convocada pel Ministeri d’Educaci贸 i Formaci贸 Professional s’ha celebrat este dimecres amb els responsables d’educaci贸 auton貌mics davant de la situaci贸 excepcional provocada per la crisi sanit脿ria del coronavirus Covid-19.

En esta reuni贸 s’han tractat temes que afecten tots els sistemes educatius de l’Estat com s贸n les convocat貌ries d’oposicions a places docents, el calendari escolar i les proves d’acc茅s a la universitat.

Amb els tr脿mits administratius i l’activitat educativa i formativa presencials suspesos temporalment, Educaci贸 de la Generalitat ha decidit proposar en la Mesa sindical del pr貌xim divendres ajornar un any el calendari d’oposicions a places docents.

En el cas del sistema educatiu valenci脿 les oposicions de Secund脿ria i altres cossos, que havien d’arrancar el pr貌xim 18 de juny, quedarien ajornades fins a juny de 2021. Cal recordar que es tracta de 4.295 places, de les quals 3.575 s贸n de lliure acc茅s.

Aix铆 mateix, les oposicions previstes en 2021 per a Infantil i Prim脿ria, s’ajornarien a 2022.

El conseller d’Educaci贸, Cultura i Esport, Vicent Marz脿, ha explicat que “la situaci贸 en la qual ens trobem fa que siga recomanable evitar les incerteses de milers d’aspirants que s’estan preparant per a opositar i resulta molt m茅s raonable que es puguen reorganitzar amb un nou calendari”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.