fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Premis Ciutat de Benicarl贸 aterren a la Fira del Llibre de Val猫ncia

Els Premis Ciutat de Benicarl贸 aterren a la Fira del Llibre de Val猫ncia

Coincidint amb el Dia Internacional del Llibre, els Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸 s’han presentat a la Fira del Llibre de Val猫ncia, la segona m茅s important de l’estat. L’acte ha comptat amb la pres猫ncia de l’alcaldessa, el regidor de Cultura i els guanyadors de la primera edici贸.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Josep Barber脿, han presidit l’acte de presentaci贸 dels Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸 en el marc de la Fira del Llibre de Val猫ncia, una aposta decidida per donar a con茅ixer els guardons en la segona fira m茅s important de l’estat i tamb茅 de real莽ar Benicarl贸 i les comarques del nord com un territori de creaci贸 amb un gran potencial creatiu, tur铆stic i econ貌mic.

L’alcaldessa ha qualificat la pres猫ncia a Val猫ncia de 芦molt positiva禄 i s’ha mostrat conven莽uda que 芦ens aportar脿 molts beneficis禄. Xaro Miralles ha assenyalat que 芦aquest tipus de promocions ens ajuden a augmentar la participaci贸 i, en definitiva, a donar a con茅ixer els Premis Ciutat de Benicarl贸禄. L’alcaldessa ha finalitzat la seua intervenci贸 animant a tota la ciutadania de Benicarl贸 a 芦implicar-se en els Premis i a viure’ls com a propis禄.

El regidor de Cultura, per la seua banda, ha destacat que 芦a trav茅s de les diverses accions promocionals que hem anat organitzant hem aconseguit situar els Premis Ciutat de Benicarl贸 en el mapa禄. Barber脿 ha reiterat la voluntat de consolidar uns premis que 芦volem que siguen sin貌nim d’excel路l猫ncia i de qualitat i, en aquest sentit, crec que anem pel bon cam铆禄.

Els autors guanyadors de l’any passat Joan Gar铆 (Premi de Narrativa Memorial铆stica per ‘L’煤nica passi贸 noble’) i Joan Borja (Premi de Divulgaci贸 Cient铆fica per ‘Sobre l’alqu铆mia de la vida’) s’han mostrat molt satisfets per l’aposta que ha fet Benicarl贸 pel g猫nere de la narrativa memorial铆stica i de la divulgaci贸 cient铆fica. Els autors han assegurat que 芦la valoraci贸 de la primera edici贸 no pot ser m茅s positiva禄 i han reconegut que 芦el recorregut de les obres guanyadores no hauria estat el mateix sense l’empenta que els han donat els Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸禄.

Abans de la presentaci贸, tant l’alcaldessa com el regidor han estat entrevistats en el canal de televisi贸 oficial de la Fira del Llibre i han aprofitat la visita a la Fira del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la directora general de Cultura, Carmen Amoraga, per promocionar la segona edici贸 dels Premis, que ha rebut tot el suport de la m脿xima autoritat valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.