fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa accions innovadores per a generar ocupaci贸 en la prov铆ncia

La Diputaci贸 impulsa accions innovadores per a generar ocupaci贸 en la prov铆ncia

El Govern Provincial invertir脿 200.000 euros per a desenvolupar els programes en vint associacions i entitats castellonenques

La Diputaci贸 ha sumat a vint associacions i entitats de Castell贸 a la seua estrat猫gia de foment de l’ocupaci贸 en la prov铆ncia. La instituci贸 provincial ha aprovat en Junta de Govern la concessi贸 de la convocat貌ria d’ajudes econ貌miques per a desenvolupar accions innovadores de foment d’ocupaci贸, emprenedoria i promoci贸 econ貌mica mitjan莽ant la qual “treballem perqu猫 el talent i esfor莽 de totes les entitats arriben a tots els ve茂ns de la prov铆ncia i ajuden a augmentar les oportunitats laborals de qualitat en tota la prov铆ncia”.

Per a a莽貌, tal com ha explicat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, “unim el comprom铆s adquirit per aquesta instituci贸 amb els aturats de la prov铆ncia i amb els emprenedors amb el saber fer i les idees d’aquelles entitats que treballen en benefici del teixit laboral castellonenc”.

Aix铆, mitjan莽ant una inversi贸 de 200.000 euros, la Diputaci贸 subvenciona accions innovadores de motivaci贸 i foment de l’emprenedoria a trav茅s d’un pla d’ajudes que “en l’edici贸 anterior ja va demostrar la seua utilitat i que enguany suma a noves associacions amb un important calat provincial a escala empresarial i laboral”. Entre les noves entitats es troben, entre altres, l’Associaci贸 Networking Directives Castell贸, la Fundaci贸 General de la Universitat Jaume I, la Fundaci贸 Novessendes, la Fundaci贸 PortCastell贸 i l’Associaci贸 de Persones Discapacitades COCEMFE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.