fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els visitants omplen tots els ‘trenets fallers’ de la Junta Local Fallera de Borriana i la Diputaci贸 de Castell贸

Els visitants omplen tots els ‘trenets fallers’ de la Junta Local Fallera de Borriana i la Diputaci贸 de Castell贸

La iniciativa ha sigut tot un 猫xit en abarrotar-se els tres dies en qu猫 els que ha estat mostrant les falles a milers de persones”.

Els ‘trenets fallers’ que la Diputaci贸 de Castell贸 i la Junta Local Fallera de Borriana han sigut tot un 猫xit per segon any consecutiu, despr茅s que els vehicles que han estat circulant des del 16 fins al 18 de mar莽 han anat completament plens. Estos trenets han fet un recorregut circular perqu猫 els visitants pogueren con猫ixer les falles de tots els sectors de Borriana.

El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “el Govern Provincial 茅s el gran aliat de les Falles de la prov铆ncia com a exemple de la posada en valor tant de les tradicions com del patrimoni provincial”. “No es tracta solament que els vehicles s’hagen omplert cada dia, sin贸 que hi ha hagut llargues cues de les persones que volien con猫ixer les falles gr脿cies a esta iniciativa gratu茂ta de la Diputaci贸 de Castell贸 i la Junta Local Fallera de Borriana”.

Cal recordar que la Diputaci贸 de Castell贸 ha visibilitzat i refor莽at les falles de Borriana amb el ‘Trenet Faller’ que ha recorregut amb una ruta guiada i sense parades tots els monuments fallers del municipi. Esta activitat forma part del treball de la Diputaci贸 de Castell贸 per promocionar i divulgar les festes i tradicions dels municipis de la prov铆ncia.

El vicepresident primer de la Diputaci贸 i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “amb esta iniciativa perseguim fer valdre el treball que les comissions fan durant tot l’any, promocionar els nostres monuments entre els ve茂ns i tamb茅 entre els centenars de visitants que estos dies gaudiran d’un ben declarat Patrimoni de la Humanitat. Estem orgullosos de les nostres tradicions, de les nostres festes i tamb茅 disposats a promocionar la seua singularitat entre els qui gaudeixen d’estos dies a Castell贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.