fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La carta als Reis d’Orient, per correu electr貌nic i en valenci脿 a Benicarl贸

La carta als Reis d’Orient, per correu electr貌nic i en valenci脿 a Benicarl贸

Aviva Benicarl贸 proposa que els xiquets i xiquetes de Benicarl贸 envien la carta per correu electr貌nic al seu rei preferit. Al web municipal trobaran les adreces dels tres reis.

L’Ag猫ncia de Promoci贸 del Valenci脿 Aviva Benicarl贸 anima els xiquets i xiquetes de Benicarl贸 a escriure la carta als Reis d’Orient en valenci脿 i, ateses les circumst脿ncies especials que vivim enguany, proposa enviar la carta per correu electr貌nic per a assegurar que totes les cartes arriben al seu destinatari.

La carta es podr脿 descarregar des del web de l’Ajuntament (www.benicarlo.org/cartareis), on tamb茅 hi ha disponible una versi贸 per a acolorir i una versi贸 en format PDF emplenable. A m茅s, els xiquets i xiquetes podran enviar-la al seu rei preferit. Nom茅s caldr脿 seguir tres passos molt senzills:

1. Descarregar-se la carta de www.benicarlo.org/cartareis

2. Escriure la carta

3. Adjunta-la a un correu electr貌nic i enviar-lo a:

Melcior > melcior@benicarlo.org

Gaspar > gaspar@benicarlo.org

Baltasar > baltasar@benicarlo.org

A m茅s, durant aquesta setmana, Aviva repartir脿 cartes als primers cursos de tots els centres educatius de la ciutat per tal que puguen fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient. No obstant aix貌, els xiquets i xiquetes que no hagen pogut recollir la seua carta a escola, en trobaran a l’Oficina de Turisme durant les festes de Nadal.

La regidora de Serveis Ling眉铆stics, Filo Agut, ha explicat que 芦enguany, per tractar-se d’un any tan diferent, hem pensat que la millor manera de qu猫 els xiquets i xiquetes de Benicarl贸 facen arribar la carta als reis siga per correu electr貌nic禄. 芦Hem aconseguit les seues adreces 鈥攈a afegit la regidora鈥 i ens han assegurat que contestaran tots i cadascun dels missatges que rebran禄.

Aquestes iniciatives s’emmarquen dins d’芦El Nadal en valenci脿禄, una campanya de promoci贸 del valenci脿 destinada a fomentar la il路lusi贸 d’aquestes dates nadalenques al mateix temps que afavorir l’煤s del valenci脿.

Podreu trobar tots els recursos de la campanya (cantar, celebrar, escriure, felicitar, menjar i regalar) en la secci贸 d’Aviva del web municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.