fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Delegació de Turisme presenta la nova web de Turisme on es mostra que “Sagunt es Viu”

La Delegació de Turisme presenta la nova web de Turisme on es mostra que “Sagunt es Viu”

Recull tota la informació turística en diversos idiomes i es pot veure també en mòbils i tauletes tàctils.

La Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt presenta la nova web de Turisme, www.saguntoturismo.com , una pàgina web que mostra que Sagunt és una ciutat viva, amb identitat pròpia i que oferix als qui ens visiten multitud de recursos per a viure una experiència completa.

Es tracta d’una web visual i intuïtiva, amb unes imatges espectaculars dels seus monuments, platges i marjals. Mostra, en diversos idiomes, l’agenda cultural de la ciutat, què veure, què fer, on menjar, on allotjar-se, així com informació sobre gastronomia, festes i les diferents rutes turístiques i de naturalesa que es poden realitzar a Sagunt.

La web compta també amb un apartat de ‘contacte’ i ‘newsletter’ des d’on qualsevol persona pot demanar tota la informació que necessite sobre les activitats i el turisme en general de la ciutat. Així com un apartat per a descarregar fullets turístics en diversos idiomes.

Esta web renova per complet la web anterior, tal com ha destacat la regidora de Turisme, Natalia Antonino, qui ha assenyalat que s’ha fet «un canvi radical», canviant el logotip, el domini, les imatges, el contingut i el disseny, per a ser una ferramenta útil i senzilla. Antonino ha indicat que la finalització de la pàgina web va coincidir amb el confinament i la desescalada, per la qual cosa en la web es poden trobar mapes interactius, audioguies i tours virtuals dels principals monuments, «per a poder visitar-los prèviament des de casa». També es pot veure en diferents dispositius com mòbils o tauletes tàctils.

«Amb estos elements», ha manifestat la regidora, «hem buscat unificar tota la informació turística de la ciutat per a facilitar la seua difusió, tant a locals com a turistes». Igualment, Natalia Antonino ha ressaltat la importància de «donar a conéixer la nostra ciutat ara més que mai i és important que contem tot el que hem d’ensenyar».

Respecte a esta important renovació, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha ressaltat que des de l’ajuntament es continua millorant els recursos que es posen a la disposició de la ciutadania «i en este cas és una nova eina per poder donar-nos a conéixer millor i poder continuar generant riquesa», ha afirmat. «Parlem de la nova pàgina web de Sagunt Turisme que posa a disposició, per descomptat de les persones que viuen a la nostra ciutat, però també de totes aquelles persones visitants, o potencials visitants, que vulguen conéixer-nos tota eixa informació sobre monuments, llocs d’interés, també sobre el nostre comerç. Informació que considerem imprescindible per continuar millorant eixe gran actiu que té la nostra ciutat, que és l’aspecte turístic i que és una de les parts principals de la nostra economia».

Des de la Delegació de Turisme han destacat que és una web oberta i en continu creixement, ja que s’acaba d’incorporar un accés per a la descàrrega de llistats d’establiments locals que oferixen menjar per a portar, i en un futur pròxim es busca incorporar un sistema de reserves de servicis turístics.

La web, al mateix temps, està enllaçada amb diverses webs com www.saguntofilmoffice.com, www.saguntoaccesible.com i les de turisme comarcals www.morvedreturismo.es i www.morvedreturismo.com totes creades des de la Delegació de Turisme de Sagunt, a través de les diferents accions del Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre. Una ciutat i una comarca accessible per a residents i visitants. D’ahí el lema “Viu S

Leave a Reply

Your email address will not be published.