fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 col路labora amb les festes de la Magdalena i invertir脿 prop de 50.000 euros en les Gaiates

La Diputaci贸 col路labora amb les festes de la Magdalena i invertir脿 prop de 50.000 euros en les Gaiates

El Govern Provincial destinar脿 1.500 euros per Gaiata a subvencionar la seua il路luminaci贸 i 1.000 euros per a bandes de m煤sica

La Diputaci贸 de Castell贸 col路laborar脿 perqu猫 les festes de la Magdalena “tinguen la millor esplendor possible i es consoliden com el focus d’atracci贸 tur铆stica que ja s贸n a m茅s d’un motiu d’orgull per als castellonencs”. Aix铆 ho ha destacat el vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, despr茅s de donar a con猫ixer les l铆nies de subvencions que el Govern Provincial posa a la disposici贸 de les 19 Gaiates de Castell贸 mitjan莽ant una inversi贸 xifrada en 47.500 euros.

Per a “refor莽ar l’empremta econ貌mica, cultural i social de la celebraci贸”, l’administraci贸 provincial destinar脿 1.500 euros per associaci贸 a les despeses ocasionades amb motiu de la il路luminaci贸 de les gaiates de Castell贸, sobre la base de criteris d’efici猫ncia energ猫tica.

En la mateixa l铆nia, la Diputaci贸 invertir脿 un total de 1.000 euros per gaiates en concepte de bandes de m煤sica “sumant-nos d’aquesta manera a uns festejos que commemoren els or铆gens de la capital provincial i ens permeten valorar la identitat i ess猫ncia d’una terra 煤nica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.