fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 presenta sota el lema ‘Viu l’estiu’ la seua ambiciosa campanya cultural per a este estiu

La Diputaci贸 presenta sota el lema ‘Viu l’estiu’ la seua ambiciosa campanya cultural per a este estiu

El Govern Provincial afavorir脿 la dinamitzaci贸 econ貌mica dels municipis amb 215 esdeveniments que reuniran a 110.000 visitants.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha confeccionat una ambiciosa campanya cultural per a este estiu. Sota el lema ‘Viu l’estiu’, el Govern Provincial omplir脿 d’activitats cada rac贸 de la prov铆ncia mitjan莽ant l’organitzaci贸 d’un total de 215 esdeveniments que reuniran amb prou feina dos mesos a m茅s de 110.000 visitants.

El president de l’administraci贸 provincial, Javier Moliner, ha sigut l’encarregat de presentar un complet programa d’activitats que “ens permetr脿 fer de la cultura un excel路lent revulsiu per a les economies locals, un immillorable motiu per a gaudir dels nostres pobles i, sense cap dubte, una bona ra贸 per a sentir-nos una mica m茅s orgullosos de Castell贸, els seus pobles i patrimoni”.

脡s per a莽貌 que emmarcada dins d’un dels eixos estrat猫gics de la Diputaci贸 com 茅s el de dinamitzar el territori i refor莽ar la campanya Repoblem, durant els mesos de juliol i agost el Govern Provincial liderar脿 una oferta cultural que tal com ha explicat Moliner, t茅 per objecte omplir de vida els nostres pobles, sobretot en el m贸n rural, per a lluitar per a consolidar poblaci贸 i mantenir vius els nostres pobles. Per a a莽貌, 茅s vital fer-los atractius per a viure: amb serveis, oportunitats i activitats per a gaudir”.

I 茅s que tal com ha subratllat el president de la instituci贸 provincial, el calendari cultural estival “compleix a la perfecci贸 un triple objectiu: que cap poble es quede sense activitat cultural este estiu arribant la Diputaci贸 on els municipis amb menys recursos no arriben, sumar noves oportunitats tur铆stiques i culturals per al territori; i valorar el talent dels artistes castellonencs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.