fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Falla Plaça d’Honduras subhasta el seu monument per finançar-se per primera vegada en la història de les Falles de València

La Falla Plaça d’Honduras subhasta el seu monument per finançar-se per primera vegada en la història de les Falles de València

La Falla Plaça d’Honduras, situada al districte d’Algirós, ha decidit subhastar el seu monument faller per captar fons i finançar-se per primera vegada en la història de les Falles de València. La subhasta, sota el nom de ‘La Subasta’, ja ha començat a la plataforma eBay i finalitzarà el dilluns, 13 de març, pocs dies abans de la plantà.

La persona que resulte guanyadora de la puja es convertirà en la primera propietària particular d’una falla i serà l’encarregada d’encendre la metxa que cremarà el monument la nit de la Cremà, el 19 de març. A més, com a agraïment, la Falla Plaça d’Honduras la nomenarà ‘Faller/a d’Honor’ durant les Falles 2023 i podrà gaudir del tradicional sopar de la plantà. Finalment, després de cremar el monument, se li lliurarà un recipient amb les cendres de la seua falla com a record.

La subhasta del monument faller de la Falla Plaça d’Honduras suposa una novetat en les Falles de València i pot ser una solució per a moltes comissions falleres que necessiten finançament per poder seguir celebrant les seues festes. Amb aquesta iniciativa, la Falla Plaça d’Honduras espera recaptar una bona quantitat de fons per poder seguir oferint un espectacle impressionant durant les Falles de València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.