fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La gent gran de Morella fa la seua Rogativa a Vallivana

La gent gran de Morella fa la seua Rogativa a Vallivana

Les jornades de la Gent Gran han tingut aquest cap de setmana la seva activitat més popular, amb la Rogativa i dia de convivència a Vallivana.

Morella continua celebrant la seua setmana dedicada a la gent gran i aquest cap de setmana ha tingut lloc la seva activitat més popular, la Rogativa a Vallivana. En aquesta, un centenar de veïns i veïnes han realitzat un tram a peu i la resta en autobús, fins a arribar al Santuari i poder venerar la Mare de Déu. En Vallivana, van passar una jornada de convivència, amb un dinar popular.

La regidora de la gent gran, Malú Blasco, explica que “la gent gran de Morella és molt participativa i activa i les activitats d’aquestes jornades estan comptant amb molta participació”. A més, afegeix que “la Rogativa a Vallivana és un acte molt especial i en el qual participen molts veïns i veïnes, que poden acudir així al Santuari de Vallivana i també, passen una gran jornada de convivència”.

La Rogativa a Vallivana s’adapta a les possibilitats de la gent gran. D’aquesta manera, a les 9:30 del matí, un autobús va desplaçar als veïns i veïnes a la creu de la carretera de Vallibona. Des d’allà, es va realitzar el recorregut a peu fins al pont de la Bota, on l’autobús els va portar al Santuari en el qual es troba la Mare de Déu de Vallivana. Després de la Missa, va tenir el dinar i el trasllat a Morella.

Les jornades continuen avui amb més activitats, com l’actuació de la Coral de l’ONCE. Cal recordar que durant aquesta setmana s’han realitzat diversos actes, com el viatge final de curs de la Universitat de Majors a Puertomingalvo, la primera jornada del taller “Gestió del estrès- viure en positiu”, a càrrec de Laura “Mybalans” o la visita a una exposició a la Residència. Les jornades conclouran el dia 15 de juny, amb la conferència “Aprofitar positivament la teva ment”, a càrrec de la coordinadora de la Universitat per a Majors, Pili Escuder, i amb la segona jornada del taller “Gestió de l’estrès-viure en positiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.