fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Setmana de la Ciència de Benicarló es tanca amb un èxit rotund de públic

La Setmana de la Ciència de Benicarló es tanca amb un èxit rotund de públic

La quarta edició de la Setmana de la Ciència de Benicarló s’ha tancat amb un èxit rotund de públic i un altíssim nivell de qualitat. Més de 800 persones han disfrutat de la programació per a tots els públics durant cinc dies.

La programació de la quarta edició de la Setmana de la Ciència ha tingut un altíssim nivell d’acceptació entre el públic, amb més de 800 persones assistents als diferents actes programats. Les conferències organitzades han aconseguit omplir la sala de conferències de la sala d’actes de Caixa Benicarló, especialment les xarrades de José Miguel Mulet, Avelino Corma i el monòleg de Mariano Collantes que va tancar els actes. A més, els centres escolars van aconseguir omplir el Mercat Municipal de Ciència amb experiments realitzats per ells mateixos.

La presentació del cotxe elèctric fabricat a Benicarló també va causar una gran expectació, així com l’espectacle per públic familiar Clowntífics, on grans i menuts van poder disfrutar dels més divertits experiments científics.

El balanç de la Regidoria de Cultura és molt positiu i la intenció és començar a treballar, juntament amb l’Associació Benicarlanda d’Amics de la Ciència i la Salut (Abacs), de cara a la programació de l’any que ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.