fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 inclour脿 tota la informaci贸 sobre la programaci贸 cultural en la futura app municipal

L’Ajuntament de Castell贸 inclour脿 tota la informaci贸 sobre la programaci贸 cultural en la futura app municipal

Les regidories de Modernitzaci贸 i Cultura sumaran esfor莽os per donar major difusi贸 a totes les activitats, cicles i festivals que es duen a terme a la ciutat.

La futura aplicaci贸 m貌bil que llan莽ar脿 l’Ajuntament de Castell贸 reunir脿 tota la informaci贸 sobre la programaci贸 cultural de la ciutat perqu猫 els usuaris de smartphone puguen consultar cada activitat de forma r脿pida i c貌moda. La proposta comptar脿 amb el treball conjunt de les regidories de Modernitzaci贸 i Cultura i suposar脿 un salt qualitatiu en la difusi贸 de totes les activitats, cicles i festivals que es duen a terme a la ciutat.

El regidor de Transpar猫ncia, Ignasi Garcia, ha destacat que la futura app aportar脿 beneficis de cara a la ciutadania i a la gesti贸 municipal “perqu猫 tots i totes tindrem a l’abast tota la informaci贸 de l’Ajuntament a trav茅s del nostre tel猫fon m貌bil”. En el cas de la programaci贸 cultural, l’edil ha destacat que “l’aplicaci贸 permetr脿 reunir i oferir de forma exacta i propera tot all貌 que es desenvolupa en els teatres, els barris, els centres culturals i tots els espais en els quals s’impulsen activitats”.

D’aquesta manera, la regidoria de Cultura podr脿 informar a tota la ciutadania de cada esdeveniment en un nou suport molt m茅s 脿gil, r脿pid i efectiu. L’objectiu 茅s millorar la comunicaci贸 i la difusi贸 de les iniciatives organitzades donis de l’Ajuntament i tamb茅 d’aquelles en les quals col路laboren les diferents regidories. La informaci贸 a trav茅s de l’aplicaci贸 m貌bil completar脿 aquella que s’ofereix a trav茅s de la p脿gina web i dels diferents fullets editats per l’Ajuntament perqu猫 aquells que no s贸n usuaris de smartphone puguin continuar consultant l’agenda cultural com fins avui.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament, Ver贸nica Ruiz, ha assegurat que “l’aplicaci贸 m貌bil suposar脿 un avan莽 important ja que ser脿 l’eina m茅s r脿pida i efica莽 per disposar de tota la programaci贸 de l’agenda cultural al moment en el nostre smartphone”. L’objectiu 茅s aconseguir una major difusi贸 de tots els actes i que “l’agenda i la programaci贸 puguin arribar a m茅s p煤blic encara, ja que la majoria de persones s’informen dels esdeveniments 煤nicament a trav茅s de xarxes socials i aplicacions”, en paraules de la regidora.

L’aplicaci贸 m貌bil 茅s un dels avan莽os que busca impulsar l’脿rea de Modernitzaci贸 gr脿cies a la tecnologia. Ignasi Garcia ha recordat que “la regidoria treballar脿 en els propers mesos per desenvolupar tamb茅 la seu electr貌nica, que permetr脿 efectuar tots els tr脿mits de forma online, i el Sistema d’Informaci贸 Geogr脿fica, que oferir脿 dades dels principals punts de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.