fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L鈥橝juntament de Vila-real i el m贸n de la festa se sumen al tradicional calendari solidari de La Panderola

L鈥橝juntament de Vila-real i el m贸n de la festa se sumen al tradicional calendari solidari de La Panderola

La Junta de Festes i la Comissi贸 de Penyes participen en l鈥檈laboraci贸 dels almanacs, que es vendran tamb茅 a la Casa de la Festa on, com cada any, s鈥檌niciar脿 la campanya d鈥檃rreplegada de joguines per a C谩ritas i Joventut Antoniana.

El tradicional calendari solidari que cada any elaboren els alumnes del Centre d’Educaci贸 Especial (CEE) La Panderola comptar脿 en aquesta edici贸 amb el suport del m贸n de la festa, on destaquen la col路laboraci贸 de la Regidoria de Festes, que dirigeix el regidor Javier Serralvo, juntament amb la de la Junta de Festes i de la Comissi贸 de Penyes, tot 鈥減er a ajudar a una causa molt noble鈥.

L’edil responsable de l’脿rea, juntament amb el director del centre educatiu, Vicent Esteve, i als presidents de la Junta de Festes i la Comissi贸 de Penyes, Jos茅 Pascual Col谩s i Juanjo Garc铆a, ha presentat l’almanac, que cada any compta amb diferents col路lectius.

鈥淟a Policia Local ha sigut una de les grans protagonistes en anys anteriors i enguany li ha tocat al m贸n de la festa鈥, explica Serralvo, 鈥渦n sector que demostra cada dia que no tot 茅s diversi贸, sin贸 tamb茅 solidaritat i altruisme amb la nostra ciutat鈥.

El director de la Panderola ha agra茂t a l’Ajuntament i a tots dos ens festius la col路laboraci贸 i la implicaci贸 demostrada i ha assegurat que 鈥渋ndependentment de la discapacitat de cada xiquet, a festers ning煤 els guanya, perqu猫 el m贸n de les festes els encanta i ho gaudeixen igualment dins de les seues capacitats鈥.

Aix铆 mateix, indica que 鈥済r脿cies a la relaci贸 m茅s estreta creada per a l’elaboraci贸 del calendari, tant la Junta com la Comissi贸 han pogut con猫ixer millor als xiquets, que enguany podran viatjar a Tenerife amb les seues fam铆lies amb l’ajuda recaptada鈥.

Per la seua banda, el president de la Junta de Festes, Jos茅 Pasqual Col谩s, ha afirmat que 鈥渢ots ho passem molt b茅 en la sessi贸 fotogr脿fica i els xiquets van demostrar ser molt bons models, sempre predisposats a participar i fer el que el fot貌graf demanara鈥.

Per al president de la Comissi贸 de Penyes va ser 鈥渦na grata sorpresa rebre la trucada del centre per a participar en aquest calendari, ja que cada any veiem el resultat i ens va fer molta il路lusi贸 treballar en l’organitzaci贸 dels mesos i en preparar cada fotografia, en la qual esperem haver representat el millor possible al m贸n de la festa, amb dues xarangues, diverses penyes, al路lusions al m贸n del bou, a les carrosses o a la paelles鈥.

L’almanac s’ofereix en format gran per 8 euros i en format de sobretaula, per 5 euros, i es pot aconseguir en el propi centre educatiu, de 9.00 a 16.30 hores de manera ininterrompuda i en la Casa de la Festa, on tamb茅 s’ha engegat la VI Campanya de joguets solidaris, que fins al 27 de desembre servir脿 per a arreplegar joguines que seran lliurats a C谩ritas i a Joventut Antoniana. 鈥淐om cada any, qui tinga joguets als quals ja no done 煤s i que estiguen en bon estat, els pot portar a la seu en horari de 9.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00 hores perqu猫 altres xiquets amb menys recursos els aprofiten i visquen amb il路lusi贸 aquestes dates鈥, apunta Col谩s, qui destaca que 鈥渕olts ve茂ns ens arriben a portar fins i tot joguets comprats especialment per a l’ocasi贸, demostrant un gran altruisme que cada any fa que se superen les nostres expectatives i que col路lapsem la Casa de la Festa鈥.

Serralvo, que ha animat als ve茂ns a sumar-se a aquestes campanyes, ha destacat que 鈥溍﹕ important ser solidaris tot l’any, no nom茅s en aquestes dates鈥 i ha assegurat que 鈥渓a cara de felicitat dels xiquets no t茅 preu, nom茅s per aix貌 paga la pena participar鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.