fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’exposici贸 i l’elecci贸 del ‘Ninot indultat’ marquen els preliminars de les Falles de 2020 a Borriana

L’exposici贸 i l’elecci贸 del ‘Ninot indultat’ marquen els preliminars de les Falles de 2020 a Borriana

La inauguraci贸 de l’exposici贸 del Ninot ser脿 dijous 20 de febrer a les 19.30h al Centre Municipal de Cultura la Merc猫 i podr脿 visitar-se fins al 14 de mar莽.

El preludi de les festes falleres comen莽a dem脿 dijous amb la inauguraci贸 de l’Exposici贸 del Ninot que tindr脿 lloc a partir de les set i mitja de la vesprada en el CMC la Merc猫, on, durant tota esta vesprada ,les 19 agrupacions falleres de Borriana portaran les figures que han triat per a poder optar a ser els “ninots” indultats de 2020.

Esta nit, la Junta Local Fallera al莽ar脿 l’acta d’incid猫ncies i a partir d’ac铆, els presidents i les presidentes o representants legals de cadascuna de les 19 falles de Borriana votaran per a triar els dos millors “ninots”, infantil i major, que seran indultats.

El veredicte es donar脿 a con猫ixer dem脿 dijous en la inauguraci贸 de l’exposici贸, i seran les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia L贸pez, les que ho facen oficial i anuncien els “ninots” indultats en pres猫ncia de les autoritats municipals.

L’exposici贸 del Ninot estar脿 oberta al CMC la Merc猫 perqu猫 puga ser visitada fins al dia 14 de mar莽, data en qu猫 les diferents comissions falleres arreplegaran les seues respectives figures per a incloure-les en el monument el dia de la Plant脿.

No ser脿 l’煤nic acte important faller durant la setmana, ja que diumenge que ve se celebrar脿 el Preg贸 i la Crida que marcaran l’inici oficial de les festes josefines i el comen莽ament de nombrosos actes previs a la setmana gran de Falles que aconseguixen que ja es respire l’olor de Falles, fins a l’arribada del dia 15 amb la ‘plant脿’ dels monuments fallers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.