Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’exposició i l’elecció del ‘Ninot indultat’ marquen els preliminars de les Falles de 2020 a Borriana

L’exposició i l’elecció del ‘Ninot indultat’ marquen els preliminars de les Falles de 2020 a Borriana

La inauguració de l’exposició del Ninot serà dijous 20 de febrer a les 19.30h al Centre Municipal de Cultura la Mercè i podrà visitar-se fins al 14 de març.

El preludi de les festes falleres comença demà dijous amb la inauguració de l’Exposició del Ninot que tindrà lloc a partir de les set i mitja de la vesprada en el CMC la Mercè, on, durant tota esta vesprada ,les 19 agrupacions falleres de Borriana portaran les figures que han triat per a poder optar a ser els “ninots” indultats de 2020.

Esta nit, la Junta Local Fallera alçarà l’acta d’incidències i a partir d’ací, els presidents i les presidentes o representants legals de cadascuna de les 19 falles de Borriana votaran per a triar els dos millors “ninots”, infantil i major, que seran indultats.

El veredicte es donarà a conèixer demà dijous en la inauguració de l’exposició, i seran les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, les que ho facen oficial i anuncien els “ninots” indultats en presència de les autoritats municipals.

L’exposició del Ninot estarà oberta al CMC la Mercè perquè puga ser visitada fins al dia 14 de març, data en què les diferents comissions falleres arreplegaran les seues respectives figures per a incloure-les en el monument el dia de la Plantà.

No serà l’únic acte important faller durant la setmana, ja que diumenge que ve se celebrarà el Pregó i la Crida que marcaran l’inici oficial de les festes josefines i el començament de nombrosos actes previs a la setmana gran de Falles que aconseguixen que ja es respire l’olor de Falles, fins a l’arribada del dia 15 amb la ‘plantà’ dels monuments fallers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.