fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Maria Soriano: “Sempre estar茅 agra茂da a la meua comissi贸 per la nit de la presentaci贸”

Maria Soriano: “Sempre estar茅 agra茂da a la meua comissi贸 per la nit de la presentaci贸”

Maria Soriano, madrina de la Gaiata 2 Fadrell viu el seu any de somni com a madrina del sector, mentre acaba la seua formaci贸 superior en nutrici贸 i diet猫tica.

Des de quan portes a la gaiata? I en altres?

Vaig comen莽ar a la gaiata Cremor amb 15 anys, i fa un parell d’anys que pertany a la Gaiata 2 Fadrell.

I com va ser que et vas decidir a ser madrina?

Ser madrina 茅s un desig que portava al cor fa molt de temps, 茅s un dels meus grans somnis. En tornar del V铆tol, Manolo, el meu president em va proposar ser madrina, per貌 jo no ho estava massa segura. Finalment ens va conv猫ncer a mi i a la meua fam铆lia. Quan la junta m’ho va confirmar em vaig sentir tan feli莽 que em costava de creure. Fins i tot hi havia moments que no m’acabava de creure fins que va arribar el dia de la imposici贸 de bandes.

D’on naix tot eixe sentiment per les festes de Castell贸?

La meua passi贸 per les festes comen莽脿 quan jo era ben xicoteta, sempre m’han entusiasmat les dames vestides donant la volteta al tornar de la romeria i els monuments de llum que tant d’esfor莽 suposen als membres de la comissi贸 i que llu茂ssen orgullosos. Per貌 no va ser fins a 2011 que vaig entrar a una gaiata, eixe any vaig viure tot des de dins per primera vegada de la m脿 de la meua germana Esther, juntes hem compartit diversos anys com a dames de sector.

Com vas viure el dia de la teua presentaci贸?

El dia de la meua presentaci贸 va ser un dia ple d’emocions, felicitacions per les xarxes socials, rams de flors que arribaven a ma casa, rialles i ja algunes llagrimetes a la perruqueria i sobretot molts nervis. Va ser una nit 煤nica, tota la comissi贸 es va deixar la pell amb la presentaci贸 i sempre estar茅 agra茂da per eixa nit, va ser 煤nica tant per a mi com per a la meua madrina infantil i president infantil: Desire茅 i Aar贸n. Pense en aquella nit i tornen a brillar els meus ulls de l’emoci贸. Recordar茅 sempre com va ser el meu nebot amb la meua germana qui portava la banda que m’acreditava com a m脿xima representant de Fadrell.

Que 茅s el que m茅s i menys t’agrada del m贸n de la festa?

El que 茅s millor de la festa de Castell贸, i mai em cansar茅 de dir-ho 茅s la seua gent, persones meravelloses que he conegut i sobretot senta goig amb elles al m脿xim tant dins com fora de la gaiata.

Consideres que ser madrina 茅s una responsabilitat dif铆cil? De vegades se’t fa costa amunt?

Trobes que ser madrina no 茅s massa dif铆cil per貌 no est脿 exempte d’obligacions, moltes vegades 茅s deixar-te dur i gaudir molt铆ssim de l’any. No es fa costera amunt per qu猫 realment passa tan de pressa que no t’adones del fet de passar dels dies.

Com et recolzen la teua fam铆lia i el president en la teua tasca?

La meua fam铆lia ha estat sempre al meu costat, ajudant-me en tot moment, ells em volen i fan tot el que est脿 a la seua m脿 per gaudir amb mi d’aquest any. Manolo, el presi, sempre est脿 al meu costat ajudant-me i aconsellant-me en tot el possible.

Com vius la teua relaci贸 amb les teues dames? I amb la resta de madrines?

Les dames s贸n les meues companyes de viatge i s贸n genials, estic conven莽uda que amb elles gaudir茅 d’una gran setmana de Magdalena com estic fent tot l’any.

Amb la resta de madrines la relaci贸 茅s molt bona, al principi tenia un poc de por per si no ens d煤iem b茅, per貌 som un gran equip i amb elles estic vivint un any meravell贸s. S贸n genials des de la primera a l’煤ltima, estic molt tranquil路la perqu猫 comptem sempre les unes amb les altres.

Que penses que passar脿 despr茅s del Magdalena V铆tol? Far脿s un pas endavant.

De moment nom茅s et puc dir que despr茅s del Magdalena V铆tol s茅 que plorar茅 per qu猫 arriba al seu fi una setmana molt especial de la meua vida, hui dia el meu any no ha acabat i queden molts moments per davant que he de gaudir amb la meua comissi贸 i tot Castell贸. Deixem ara eixos temes, nom茅s queden 5 dies per a Magdalena i cal viure els dies que ens queden fins al V铆tol.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.