fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Meritxell Cubells ja regna en les Festes de Peníscola

Meritxell Cubells ja regna en les Festes de Peníscola

Meritxell Cubells ha sigut proclamada aquesta nit nova Reina de les Festes Patronals de Peníscola, rebent el testimoni de la regina del passat any, Carme Castell, en el solemne acte de Proclamació que ha estat replet d’emocions.

Com cada 7 de setembre, Peníscola es va reunir per a abrigallar a les noves representants de la localitat. Els veïns i veïnes de la Ciutat en el Mar van rendir homenatge a la nova Reina i la seua Cort d’Honor, formada per Laura Colom, Loli Sánchez i Sol Mendoza, així com per les dames infantils Ingrid i Elia Hernández, Laia Castell, Ana Bayarri, Carla Colom, Coral Ayza, Lucía Marín, Tania Vidal i Rosa Damaret.

Va ser una agradable vetlada que va tindre lloc en el Parc d’Artilleria del Castell templer pontifici de la ciutat amb la qual es van iniciar els dies grans del municipi.

El mantenidor de l’acte i President de la Confraria de Pescadors “Sant Pere” de Peníscola, Miguel Castell, ha comptat amb el reconeixement per a tot el sector que representa amb el seu nomenament, en paraules del mateix alcalde, “ha sigut una nit en la qual s’ha unit tradició festiva i marinera en un acte emotiu i molt especial per a tots els peniscolans”, doncs Ajuntament i Confraria de Pescadors han volgut homenatjar als deu Patrons Majors amb els quals ha explicat el municipi des de 1939, que han sigut complimentats amb sengles detalls institucionals per part d’ambdues institucions.

En finalitzar l’acte, es va celebrar la desfilada d’autoritats fins al Pati d’Armes del Castillo, on va tindre lloc el Ball de Gala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.