fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moros d’Alqueria anuncia els guardonats en els seus VIII Premis a Castell贸

Moros d’Alqueria anuncia els guardonats en els seus VIII Premis a Castell贸

Els Carnestoltes de Notting Hill, V铆ctor Aliaga i Manuel Melchor han resultat ser els agraciats de l’edici贸 de 2017

La regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz, i la regidora de Festes, Sara Us贸, han presentat al costat de Leandre Escamilla, vicepresident de Moros d’Alqueria i Ernesto Tarrag贸, vicepresident de la Fundaci贸 Moros d’Alqueria, els VIII Premis Moros d’Alqueria.

Aix铆, el premi ‘Adri谩n Segura de Gastronomia’ ha recaigut en V铆ctor Aliaga Mart铆nez, el premi de ‘M煤sica per a instrument de banda’ ha sigut per a Manuel Melchor Romero i, finalment, el premi ‘Moros d’Alqueria Ciutat de Castell贸 2017’ se l’ha emportat el Carnestoltes de Notting Hill de Londres.

Ver贸nica Ruiz ha volgut recordar que “per primera vegada, els pressupostos de l’Ajuntament de Castell贸 destinen una partida al conveni amb Moros d’Alqueria, una entitat que porta tant铆ssims anys treballant per la festa i que per fi t茅 el seu nom propi plasmat en els pressupostos municipals”.

Per la seua banda, la regidora de Festes ha donat l’enhorabona als premiats i a volgut agrair a Moros d’Alqueria la seua labor “per difondre el gran talent de la gent de Castell贸, aix铆 com el fet de donar a con猫ixer el valor i l’inter猫s tur铆stic internacional de la nostra ciutat i les nostres festes”.

Ernesto Tarrag贸 ha destacat que, amb aquests premis, Moros d’Alqueria “pret茅n recon猫ixer el talent en dos 脿mbits molt vinculats a la festa, com s贸n la gastronomia i la m煤sica”. A m茅s, l’Associaci贸 Moros d’Alqueria t茅 per objecte “fomentar els aspectes culturals de la nostra ciutat i prov铆ncia i estendre les nostres festes fundacionals per tot el m贸n”, ha puntualitzat Tarrag贸.

Finalment, Leandre Escamilla ha volgut “agrair a totes les institucions que fan possible que avui estiguem ac铆 i per permetre que aquests premis servisquen perqu猫 els joves castellonencs facen un pas m茅s en la seua formaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.