fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Neus Bartoll Aicart serà la reina de les Festes del Crist 2016 de l’Alcora

Neus Bartoll Aicart serà la reina de les Festes del Crist 2016 de l’Alcora

Li acompanyaran les dames: Ester Mor Roig, Ángela Pintor López, Mar Robres Álbaro, Ana Tomás Gimeno, Ana Gasch Roqueta, Carla Lliberós López, i Andrea Sansano Granell.

Neus Bartoll Aicart serà la reina de les festes en honor al Santíssim Crist del Calvari 2016 després de resultar afortunada en el sorteig celebrat al saló d’actes de les noves dependències municipals.

Raquel García, reina de les Festes del Crist 2015, ha sigut l’encarregada de traure de l’urna el nom de la seua successora en un acte molt emotiu que ha comptat amb la presència de l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia i el regidor de Festes, Sergio Pejó, entre altres representants de la corporació municipal, així com de la Cort d’Honor 2015 i familiars i amics de les candidates.

La flamant nova reina estarà molt ben acompanyada per les dames que conformen La Cort d’Honor: Ester Mor Roig, Ángela Pintor López, Mar Robres Álbaro, Ana Tomás Gimeno, Ana Gasch Roqueta, Carla Lliberós López, i Andrea Sansano Granell.

A més de felicitar i desitjar tot el millor a les noves representants, l’alcalde i el regidor de Festes, en nom de la corporació, van aprofitar per agrair i lloar el paper exercit per La Cort d’Honor 2015, formada per Raquel García Giménez, com a reina, i les dames Eva Maneus Salvador, Marina Maneus Salvador, Andrea Bou Martínez i Toñi García Gaviro

Leave a Reply

Your email address will not be published.