fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pau Alabajos presenta el seu nou treball ‘L’amor i la ferocitat’ en el Raval el pròxim 11 de març

Pau Alabajos presenta el seu nou treball ‘L’amor i la ferocitat’ en el Raval el pròxim 11 de març

El cantautor de Torrent estrena un àlbum marcat per les cançons viscerals, amb noves sonoritats i literatura afilada.

La regidoria de Cultura, dirigida per Verónica Ruiz, ha anunciat que el cantautor valencià Pau Alabajos ha triat la ciutat de Castelló com un dels llocs on realitzarà la gira en la qual presentarà en directe les cançons del seu nou treball discogràfic ‘L’amor i la ferocitat’ (Bureo Músiques, 2016). Així, Castelló rebrà a Alabajos en directe el pròxim 11 de març en el Teatre del Raval.

La nova col·lecció de cançons viscerals està disponible des de dimarts passat 2 de febrer en totes les plataformes digitals (iTunes, Spotify, etc.) i es podrà comprar físicament en les tendes a mitjan febrer.

El sisè disc d’Alabajos, que ha sigut gravat íntegrament a Nashville (Tennessee, EUA), amb el productor nord-americà Brad Jones, és un àlbum que suposa un pas endavant decisiu en la trajectòria de l’autor de Torrent (València). Gravat en directe, sense claqueta, i amb tota la cruesa analògica dels amplificadors de vàlvules i la veu nua, sense filtres ni postproducció, Pau Alabajos proposa una col·lecció de cançons viscerals, escrites des del ventre i amb el cor en la gola.

‘L’amor i la *ferocitat’ suposa un experiment amb noves sonoritats, on la literatura del cantautor es torna cada vegada més afilada i visceral. En la nova aventura de Alabajos, els seus temes guanyen ritme i contundència i l’electricitat pren protagonisme. Un àlbum amb arranjaments pràcticament cinematogràfics, pensats com una espècie de banda sonora per a una pel·lícula. Un treball en el qual els mateixos es posen al servei d’unes lletres esquinçadores, i brutalment sinceres, una literatura autobiogràfica i afiladísima, marca de la casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.