fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt inaugura l’exposició ‘Dones amb molta Història’

Sagunt inaugura l’exposició ‘Dones amb molta Història’

La mostra contribuïx a recuperar la genealogia de les dones pioneres de la Comunitat Valenciana en l’educació, les lletres, les arts, la ciència o la política.

Dins la programació de tardor que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt, s’ha inaugurat l’exposició Dones amb molta Història, d’Amigues Supervivents. La mostra estarà oberta al públic fins al 12 de novembre. L’entrada serà lliure i l’horari de visita serà de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores. 

L’exposició està composta per un panell amb la imatge de les 18 dones en horitzontal, un panell amb la història de l’exposició, díhuit panells amb les imatges de les dones i díhuit cartells informatius que acompanyen a les imatges.

Este projecte va nàixer inicialment de la mà d’Empar M. Morales, com una col·lecció de marca pàgines amb il·lustracions de dones valencianes, els seus assoliments i aportacions. El projecte va anar creixent i el va convertir en l’actual mostra, que és tot un programa divulgatiu per a  centres educatius de primària i secundària.

Dones amb molta Història contribuïx a recuperar la genealogia de les dones pioneres de la Comunitat Valenciana en l’educació, les lletres, les arts, la ciència o la política.

Leave a Reply

Your email address will not be published.